Tudnátok LGA1151-es alaplapot javasolni i7-6700K/i7-7700K alá?
Szeretnék váltani majd Kaby-Lake-re, Haswell i5-ről. Részben azért is, mert a mostani RAM mennyiséget kevésnek érzem sokszor, viszont DDR3-as memóriát már nem vennék. Valamint régóta tervben van egy i7, mert sokban megkönnyítené az életemet.
Ajánlanátok Z170-es alaplapot, amiben valamicske OC-potenciál is van? Laikus vagyok tuning-terén, de ha odajutok, hogy szükség lesz rá, az alaplapot szeretném, ha bírná szusszal.
Az Asus lapokat részesítem előnyben, most is Asus alaplapom van és meg vagyok vele elégedve.
Én max olyan 45 ezer körül gondolkodtam.
Olvasgattam a témában, és az Asus Z170-Pro, Z170-A, valamint az MSI Z170A Gaming M5-ot ajánlgatják mindenfelé. Az utóbbi mondjuk már picit drága.
Egyébként köszi a válaszokat.
Heló!
Nekem ez a konfigom:
ASUS GeForce GTX 1070 STRIX O8G Gaming, 8192 MB GDDR5
MSI Z170A-G45 Gaming + Intel Core i7-6700K boxed
Én ajánlom ezt az alaplapot, elégedett vagoyk vele, a hibajelzés nagyon jól jön, és jól szerelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!