Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem fel melegedik miért...

A gépem fel melegedik miért van ez?

Figyelt kérdés
A videókártyám mindig 70-78° megy fel és a memóriám, vinyóm, alaplap is forró miért van ez, és lesz valami gond ha ez nem változik?
2010. ápr. 25. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ajhaj, ez lehet főkábel, lehet táp, lehetnek a leálló ventik, vagy mindez együtt. Egyértelműen szervíz, mielőtt kigyullad és leég.
2010. ápr. 25. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Portalanítsd ki a ventilátorokat, jó alaposan, ha nem segít, a hűtőborda és a ventilátor közé rakj egy kis hővezető pasztát (gondolom számítástechnikai üzletekben lehet kapni), végső esetben ventilátorcsere.

Gondolom nem tesz jót ez a magas hőmérséklet hosszú távon.

Nem szokott újraindulni néha a gép? Ez a túlmelegedés jele is lehet.

2010. ápr. 25. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Első körben porszívózás. Nekem is 80 fok volt a proci állandó jelleggel, porszívózás után 41.
2010. ápr. 26. 01:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a VGA game közben melegszik ennyire, akkor nincs gond, az én 260GTX-em is imád 75-80-85 fok körül lenni, ha keményebb játékokkal nyomom.

A procim alapból olyan 34-35 fokos, terhelés alatt pedig átlag 60 fok(Nem a gyári hűtéssel). (AMD Phenom II X4 965 3,4GHz BE)

Az alaplapom északi/déli hídja is szereti a magasabb hőmérsékletet, a borda rajtuk általában tűz forró volt, de raktam rájuk egy-egy ventit.

Szal nem mondanám, hogy gond, hacsak nincs oka a hőtermelésnek. Esetleg vedd le a ház oldalát, és úgy nézd meg, lehet hogy csak a szellőzés ratyi...

2010. ápr. 26. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a régi gépemmel volt ez, egyre jobban melegedett, aztán amikor a tápot kicseréltük, kiderült, hogy a főkábel is zárlatos. Játéknál tűzforró volt a ház, de aztán már normál böngészésnél is ezt volt.
2010. ápr. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!