Miért kapok kék halált? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Mikor elindítom a gépet,akkor bejön a Dell logo,aztán bejön a Windows betöltése,és azután kék halál de egyből újraindul a laptopom.Nem értem.Amúgy haveromnak volt felesleg 4 gb ram-ja,megnéztük hogy jó e,de nem.Aztán bekapcsolom és nincs kép.Aztán kiszedem a ramokat,visszarakom.Aztán jó.De aztán kék halál :( Ja és próbáltam csökkentett módban de úgy is kék halál.Windows indítási javitás,ezt is megpróbáltam és javítás közben ezt írja:Lemez hibaellenőrzése.A művelet elvégzése akár 1 óránál tovább is eltarthat.2-3 perc után vége is,de azt írja nem tudta megcsinálni és az információkat küldje el vagy ne.Akkor most baj van a merevlemezemmel?Egy újratelepités megoldja?Bár rossz lenne újra telepitgetni a játékokat stb...De ha nincs más megoldás én újrarakom.Pls segitsetek!!A válaszokat előre köszönöm! :(2016. okt. 10. 18:10
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul érinkezik a ram. Veed ki, takaróisd ki a slotot (sűrített levegő) és a ram modult, majd rakd vissza rendesen.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát...Próbáltam már,és vagy 10-szer kiszedtem és visszatettem a ramot,de ugyanaz.Nem értem.Pedig semmi se lett kicserélve ugyanazok a ramok vannak amik eddig.Csak kiszedtem a ramot hogy nézzük meg jó e bele a másik ram.De nem.PLS segítsetek mert kellene a gép.
2016. okt. 10. 18:52
3/5 Emberek válasza:
Esetleg nézd meg, hogy milyen hibakódot ír a kékhalálnál, mert így aztán nem tudunk segíteni
4/5 anonim válasza:
Teszteld le a memóriát.
De azt hisem a windowsznak van saját memóriadiagnosztikája, ahol a javítással próbálkoztál.
Ha a ramok rendben vannak, utána lehet próbálkozni vagy a fájlrendszer javításával, vagy újratelepítéssel.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti ,,Emberek"
Nem tudom megnlzni mi a hibakód,mert kékhalál és ki is kapcsol.kb fél másodpercig látszik a kékhalál aztán annyi.Negyedik,majd holnap megmézem,meg újra is telepítem.Majd holnap este fele.
2016. okt. 10. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!