Miért kapok kék halált mikor játszok?
Nos.
Elkezdek játszani egy játékkal majd vagy újraindul a gép , vagy kék halált kap vagy power save modot ír ki..
Ez 1hete megy így.
Az előtt rendesen tudtam játszani, olvastam azt hogy lehet a videokártya felmelegszik , nos ide hoztam egy ventilátort full hideg a gép és úgyis..
Olvastam olyat hogy Driver-update stb.
És lehet hogy az , mert néha amikor újra indul akkor kiírja illesztőprogram így meg úgy..
Letöltöttem egy driver-updatert majd 7 illesztőt jelzet hogy frissíteni kell.. De a programmal nem tudom frissíteni mivel nem ingyenes , vagy volt olyan hogy napi 2 tudok letölteni..(korlátozott)
Valamit megoldás? megköszönném..
Hát ma még nem jött ki kék halál , de most az volt hogy összeomlott a kép játék közbe , majd ki jött hogy power saving mode.. Aztán amikor elindítottam 2 opció volt windows normál indítás a másik pedig eszköz javítási indítás..
A javításra hiába megyek 20perc után azt írja nem sikerült stb.. újra indítja..
ezt írja ki:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A GPU hőmérséklete 35 C amikor nem csinálok semmit.
Nos, 2perce kaptam egy kék halált viszont most fent azt írta hogy:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage.
De amúgy rendesen már érzem hogy mikor kap a gép kék halált , persze a hangjától..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!