Üdvözletem! Nemrég vettem a radium-tól egy Player GT pc-t. World of Warcraft-al játszok és az a problémám, hogy kifagy a játék. és legtöbbször a gép is. Újra lett már rakva. Driverek frissítve stb. Vírus nincs. Mi lehet a probléma?
Hiába van benne no name táp, azért 300-400 Wattot még ez a táp is vígan le tud adni. Elhiszem hogy érthető okokból mindenkit a márkás tápok felé próbálunk terelni, de a gagyi tápok nem jelentik egyből azt, hogy már nem is működőképesek. Használtam egykoron én is szutykot, codegen is volt, lc power is, meg ennél szutykabb kínaiak, de ezekkel kaptam a gépet gyerkőcként. Mindegyik bírta a tempót. A már megbízható tartományba sorolható gigabyte táp meg a gari idő végénél megdöglött, de legalább semmit sem vitt magával.
A hiba csak WoW alatt jelentkezik?
Eredeti a játék, vagy tört szerveren játszol?
Használsz modokat, bármilyen külsős programot?
Le van ragasztva a gépház oldala? A táp pontos típusa érdekelne.
Az FX processzor csúnyán melegszik, lehet hogy a BIOS kapcsol le, vagy emiatt omlik össze a rendszer.
A géphez a linken nem eredeti winfos járt. Letöltött verziót raktál fel, vagy eredeti win van fent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!