Miért mutatja ilyen sokáig a bootolás előtt?
Akkor most 2x512mb van benne, vagy 3x256?
Biosban kapcsold ki splash screent, a Mercury felirat helyett fogod látni hogy éppen mit csinál. Gyanítom gyors memóriatesztet futtat bootolás előtt, "megszámolja kb-onként" . Ezért függ a hossza memória menyiségétől. Biosban kikapcsolhatod.
Tényleg mem teszt :D:D:D:D!!
De már csak azt nem értem, hogy akkor régen hogy hogy nem csinálta, vagy legalább is nem ilyen sokáig, mert régebben alig 1 másodpercig mutatta...
"De már csak azt nem értem, hogy akkor régen hogy hogy nem csinálta..."
Valami gebasz lehetet, ami hatására újraolvasta a default beállításokat.
"...RAMok ritkán hibásak, általában vagy mennek vagy egyáltalán nem."
Ebben tévedsz. Egyrészt nem annyira ritka, viszont elég ritka, hogy teljesen meghalt. Leggyakrabban néhány regisztere hibás, rejtélyes fagyásokat okoz, amikor az adott címet szeretné használni az oprendszer. Abban igazad van, hogy a gyorsteszt ebben az esetben nem sokat ér. Speciális memória dignosztikai programoknak órákig tart amíg végifut a teljes teszt. Saját tapasztalat. :(
De azt még megemlítem, hogy egyszer volt bios frissítésen...
De legalább tanultam a válaszokból :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!