Asus F5 laptop (3 éves) bootolás közben lefagy. Miért?
Amikor bekapcsolom bejön az ASUS logo és utánna le is fagy rögtön "Initializing USB controllers.." résznél, de ha kicsit várok vele s utánna indítom akkor be boot-ol s a windows-t is betölti csak utána fagy meg. Mielött ez a hiba előjött kilett belőle véve a ventilátor illetve a hozzá vezető réz alkatrész (nem tudom mi a pontos neve) portalanítás céljából mivel nagyon melegedett s le is állt a gép játékok futtatása alatt.
Nem tudom h fontos-e de van egy ismeretlen USB eszköz is az Eszközkezelő/USB vezérlők között, ami eddig nem volt.
Szerintetek mi lehet a gond? Hardver/szoftver vagy Usb-nél purcant ki valami?
első ami beugrik ilyenkor a proci zsír.
újra is hővezetőpasztáztad a bordát, mielőtt visszatetted, vagy AHS, majd lesz valahogy alapon? mindent megfelelően raktál bele vissza, minden jól érintkezik? kb ezek miatta hibák miatt nem ajánlott laikusoknak szétszerelni a kompakt számítógépeket, mert legtöbbször ez a vége a dolognak. ez nem asztali gép, amiben van hely, mozgástér...
Igen újra volt hővezetőpasztázva, mivel az eredeti nagyon rá volt száradva. (az el lett távolítva, kontaktspray-vel pucoltam le) minden rendben érintkezik, jól is van összerakva.
Ma reggel "hidegen" elsőre elindult, de utána ismét fagyott bekapcsolásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!