Melyik egeret válasszam CS:GO-hoz?
Figyelt kérdés
Ezek az egerek közül szernék választani, többet nem akarok rá költeni mielőtt mondanátok, tudom drágább egérrel jobb....
2016. okt. 5. 17:10
2/8 anonim válasza:
Ha már 8 e veszel akkor inkább ez:
De az a rossz hírem hogy jó egértől nem leszel jobb játékos.
3/8 anonim válasza:
A gamer egér 15 ezer környékén kezdődik, és nem attól gamer hogy világít. Egyiket se, pénzkidobás mindegyik.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ugye vannak most ezek galmour napok, és van 30% os kedvezmény az euronicsba, azért szeretném ezt most kihasználni, dupla kala vagyok egyébként...tudom hogy nem az egér teszi, de szeretnék egy picit jobbat
2016. okt. 5. 17:24
5/8 MGéza válasza:
Szóval inkább szívatod magad mert olcsón kapható a szar? Egy normális darab alig akad a kínálatukban. Nem legyél már akció van mániás!
7/8 A kérdező kommentje:
ennyi pénzért jobbat nem fogok kapni, márpedig többet nem akarok költeni :(
2016. okt. 5. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!