Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásárolni szeretnék egy ilyen...

Vásárolni szeretnék egy ilyen videokártyát: ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE, tartalmaz a dobozta 8 pines átalakítót?

Figyelt kérdés

2016. okt. 1. 00:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

# 8

ok. Akkor ha ebben az esetben joggal feltételezi hogy minőségi tápod van, akkor ha arról van szó hogy mekkora tápot vegyen valaki hozzá, miért jön itt mindenki azzal hogy a gyártó feltételezi hogy gagyi tápod van és ezért ír 500-600 wattos tápot ajánlásnak? Olyankor mindenki azzal jön hogy: Öcsém, elég a 400-as irodai hozzá!!!!

Érzed az ellentmondást?

2016. okt. 1. 09:27
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Nekem meg még egyszer sem kellett használnom a tartalék gombot amit nadrághoz\inghez\kabáthoz\akármihez adnak, ettől még ugyanúgy lespórolás lenne ha nem raknának rá. Abban biztos lehetsz hogy a 100 forintos átalakító árát nem faragják le a kártya árából, miért jó dolog az ha kevesebbet kapsz a pénzedért..? Attól félsz, hogy máskülönben csődbe megy az asus?

2016. okt. 1. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Kevered a táp teljesítményét a rajta lévő csatlakozók típusával és számával.

2016. okt. 1. 10:05
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

Tényleg, csomagolhatnának portörlőt, ecsetet, csavarokat is. De minek?

Hogy a TV-Shop-on szocializálódott vásárlók úgy érezzék akkor kaptak valamit a pénzükért, ha most kettőt kapnak egy áráért, meg még ajándékba is valamit?

2016. okt. 1. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Értelmezési problémák? Nem a táp csatlakozóról írtam. Hanem hogy mit feltételeznek a vevőről. Érted?
2016. okt. 1. 11:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Felőlem nyomogathatod a minuszokat, ha téged ez elégít ki, engem nem hat meg. :))))
2016. okt. 1. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, a pörkölt segítene mondjuk abban hogy a dsub only monitorodat rákösd a kártyára. Teljesen ugyanaz a kettő, csak kis csacsi módjára nekem nem esett le.

És magyarázhatod akárhogy, amikor az asus azzal akarja eladni az újabb kártyáit, hogy szebben világít mint a többi("outshine the competition, aura rgb light" - hát igen, ez nem tévésop, az átalakító amire netán szükséged is lehetne(tételezzük fel azt az elképzelhetetlen esetet, hogy életed első kártyáját veszed - bizony, ilyen is van ám) akkor igen, én elvárnám, hogy ne olyasmin spóroljon aminek gyakorlati haszna is van. 100k felett pláne(oké, már olcsóbb, na de ugyanez volt a strix dobozában másfél éve is). De gyanítom velem van a baj, és tényleg rendben van hogy ami pár éve még benne volt az árban azt ma már lespórolják.

2016. okt. 1. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:

# 17

Feleslegesen magyarázod. Nagyon makacs fajták. :)))

2016. okt. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!