Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásárolni szeretnék egy ilyen...

Vásárolni szeretnék egy ilyen videokártyát: ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE, tartalmaz a dobozta 8 pines átalakítót?

Figyelt kérdés

2016. okt. 1. 00:44
1 2
 1/18 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
0%
6->8 pines átalakítót soha sem használunk.
2016. okt. 1. 00:51
 2/18 anonim ***** válasza:

1#

Engem persze le tudtok hurrogni!!!! Ennek bíza 8 pines kell!!!!! Ami nem a doboz tartalma, külön kell megoldani.

[link]

2016. okt. 1. 02:18
 3/18 anonim ***** válasza:
És szó sem volt 6-ról 8 pines átalakításról.
2016. okt. 1. 02:21
 4/18 anonim ***** válasza:

Van ám 2x6 -> 8 pin, 2xmolex -> 8pin, 2xsata -> 8 pin átalakító is, és még ki tudja hányféle, ezekkel a világon semmi baj nincs. Sima 6->8 valóban nem ajánlott, de a kérdésben nem is ez van.

Azt írják, hogy a kártyán, meg a driver lemezén kívül semmi nincs a dobozban - azért ez fura, pár éve még watch dogs ot is osztogattak a kártyájuk mellé az asus nál(a megjelenés előtt pár héttel), dvi-vga átalakítót is adtak eddig szinte minden kártyámhoz, most meg semmit.

2016. okt. 1. 03:48
 5/18 anonim ***** válasza:
Régen még SLI bridge is volt hozzá, ma már a méregdrága alaplap mellöl is kispórolták.
2016. okt. 1. 06:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Használtan veszed? Az új már nem éri meg.
2016. okt. 1. 07:15
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
Meg egy normalis tapon van 6+2 pin
2016. okt. 1. 07:40
 8/18 anonim ***** válasza:

A dobozon fel van tüntetve, hogy mit találsz belül.

De itt egy video róla https://www.youtube.com/watch?v=AX4s1DbcIx0

Azt kell mondjam, hogy egy ilyen felszereltségű kártyánál a gyártó - némi joggal - feltételezi hogy aki ilyet vesz, az modern táppal rendelkezik, amin alapból megtaláhatók a szükséges tápcsatlakozók.

2016. okt. 1. 08:06
 9/18 anonim ***** válasza:

Én ezt simán indokolatlan spórolásnak tartom, főleg azért, mert ilyen kaliberű kártyáról van szó. Nekem az egy kicsit magas, hogy egy 30-40 ezres kártyához kapsz átalakítót, kábelt, akármit, egy 70 ezreshez meg semmit, simán pofátlanság szvsz.

2016. okt. 1. 08:36
 10/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy annak tartod, de tény, hogy pl. a giga gtx970-hez kapott tápátalakítóim bontatlan zacskóban pihennek, pedig használtan vettem a kártyát. De sem nekem, sem az előző tulajnak nem volt rájuk szüksége.

2016. okt. 1. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!