Asus vs Lenovo?
Miért mindenképp? Nem volt, és remélhetőleg nem is lesz soha laptopom, a kérdéshez konkrétan nem is szólnék hozzá, csak van egy olyan érzésem hogy az az érved az asus mellett hogy te is azt vettél úgyhogy az a jó mertcsak. [félreértés ne essék, ugyanúgy rákérdeztem volna ha lenovo t írsz]
Mindegy melyik!
Egyik se strapabíró ennyi ért.
Lenovom van és már cserélnem kellet a billentyű körüli fedlapot mert elpattant a vékony műanyag.
De ASUS -om se járt sokkal jobban, ott ha nem zsanérok lazultak meg, akkor átment fűtőtestbe...
Én Dell -t javasolnék, annak is akadnak gondjai, de jóval kevesebb. :-)
Viszont az már 200+ -os kategória, abba az árban ASUS és Lenovo is strapabíróbb.
Összegezve: olcsó notebook, olcsó alkatrészek, könnyebben törnek, hibásodnak.
Drágább kategóriák strapabíróbbak, de annyival nem mindig jobb amennyivel többe kerül. (persze használat föggő)
Az ASUS szervíz sokkal rugalmasabb és gyorsabb, mint a Lenovoé. Nem keringetik végig a cucccot egész Közép Európán.
Ha másért nem, ezért válaszd az Asus-t. Nekem volt Lenovo laposom is, folyamatosan szervízben volt, hónapokat nem tudtam használni. Persze ez 4-5 éves történet, lehet hogy változott valami. Azóta mindig eszembe jut, ahányszor Lenovo cuccot látok. Asussal ilyen problémám nem volt.
A típusválasztás meg abszolút felhasználói igény kérdése.
"Az ASUS szervíz sokkal rugalmasabb és gyorsabb, mint a Lenovoé."
Ide haza egy és ugyan az a szervíz, max többet kapnak az ASUS -tól, így kicsit jobban "dolgoznak".
De nem jellemezem inkább a szervizt, a tékozló homáron már épp eleget olvasni róla. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!