Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus vs Lenovo?

Asus vs Lenovo?

Figyelt kérdés
Sziasztok, max 120000 ft-ért veszek laptopot, és azt nem tudom eldönteni, hogy Asus, vagy lenovo legyen. Mindkét márka jó, és a hardver is szinte ugyan az. Mi alapján döntsek? Esetleg személyes tapasztalat, pontos típus, mivel abból is sok van?

#notebook #Asus #Lenovo #laptop #asus vs lenovo
2016. szept. 29. 18:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mindenképp Asus vegyél. Elég strapabíró. :)
2016. szept. 29. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Miért mindenképp? Nem volt, és remélhetőleg nem is lesz soha laptopom, a kérdéshez konkrétan nem is szólnék hozzá, csak van egy olyan érzésem hogy az az érved az asus mellett hogy te is azt vettél úgyhogy az a jó mertcsak. [félreértés ne essék, ugyanúgy rákérdeztem volna ha lenovo t írsz]

2016. szept. 29. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindegy melyik!

Egyik se strapabíró ennyi ért.

Lenovom van és már cserélnem kellet a billentyű körüli fedlapot mert elpattant a vékony műanyag.

De ASUS -om se járt sokkal jobban, ott ha nem zsanérok lazultak meg, akkor átment fűtőtestbe...

Én Dell -t javasolnék, annak is akadnak gondjai, de jóval kevesebb. :-)

Viszont az már 200+ -os kategória, abba az árban ASUS és Lenovo is strapabíróbb.

Összegezve: olcsó notebook, olcsó alkatrészek, könnyebben törnek, hibásodnak.

Drágább kategóriák strapabíróbbak, de annyival nem mindig jobb amennyivel többe kerül. (persze használat föggő)

2016. szept. 29. 18:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez egy intelligens, viszont eléggé haszontalan kérdés :D De élmény volt olvasni...
2016. szept. 29. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Az ASUS szervíz sokkal rugalmasabb és gyorsabb, mint a Lenovoé. Nem keringetik végig a cucccot egész Közép Európán.

Ha másért nem, ezért válaszd az Asus-t. Nekem volt Lenovo laposom is, folyamatosan szervízben volt, hónapokat nem tudtam használni. Persze ez 4-5 éves történet, lehet hogy változott valami. Azóta mindig eszembe jut, ahányszor Lenovo cuccot látok. Asussal ilyen problémám nem volt.

A típusválasztás meg abszolút felhasználói igény kérdése.

2016. szept. 29. 18:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát, vért izzadva szedtem össze a pénzt, szóval több aligha lesz, nyilvánvalóan a drágább jobb. De nem hiszem, hogy egy Asus olyan könnyen tönkre menne... (Nagyon vigyázok rá)
2016. szept. 29. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Tibi válaszára: A Dellnél valóban ott a pont.
2016. szept. 29. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:

"Az ASUS szervíz sokkal rugalmasabb és gyorsabb, mint a Lenovoé."

Ide haza egy és ugyan az a szervíz, max többet kapnak az ASUS -tól, így kicsit jobban "dolgoznak".

De nem jellemezem inkább a szervizt, a tékozló homáron már épp eleget olvasni róla. :-D

2016. szept. 29. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor változott a helyzet azóta. Az enyém Lengyelországból keveredett elő.
2016. szept. 29. 19:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 asus 120ezerből? A 120ezres asusok a lehetó LEGROSSZABB minőségűek
2016. szept. 30. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!