Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lapos nem kapcsol be, miért?

A lapos nem kapcsol be, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Átszörföltem már az internetet,de nem találtam megoldást a problémára, ami az lenne,hogy a haverom vásárolt egy laptopot, hazavitte és csatlakoztatta a töltőre azt bekapcsolta. Mivel nem igazán ilyen szaki beállítottságú kilőtte a bekapcs gombal és megindult hozzám,hogy majd belőjük neki. Mikor idért akkor csatlakoztassuk töltőre, de nem kapcsol be, semmi életjelet nem ad, sem a ledek sem a ventillátor.. Csak úgy áll és egyszerűen érthetetlenül állunk előtte.. a laptop egy lenovo 80M3. Amit neten találtam már kipróbáltam de nem reagált semmire... Az aksi is beépített.. ha nem sikerül megcsinálni akkor hétfőn majd visszaviszi de azért megkérdezem hátha volt már valakinek hasonló problémája és tudna valami okosat mondani..

Köszönöm előre, már ha csak végigolvastad! : )

2016. szept. 24. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Csatlakoztatva van töltőre? Töltődik? Van rajta led, ami világit, hogy tölt? Ha megnyomod a bekapcs. gombot nem világít semmi? Próbáljatok várni, hogy töltösön 5-10 percet, esetleg fél órát. Nekem telefonnal volt olyan, hogy tölteni kellett fél órát mire bekapcsolt először.
2016. szept. 24. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze, rá van csatlakoztatva. A töltőjén meglepő módon nincs led , viszont a laptopon sem világít a töltődésjelző led.. Egész este töltőn volt egészen mostanáig de semmi.. Hiába nyomjuk be a gombot, nem történik semmi.. Amikor hazavitte sikerült neki bekapcsolni de mivel új a bios beállításokat dobta ki neki és inkább kilőte a bekapcs gombal,azóta semmi : ( nagyon frusztráló..
2016. szept. 24. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha a töltő és a laptop sem világít, mikor a töltő be van dugva akkor valszeg a töltő hibás.

Én azt javaslom, hogy rakjátok vissza a dobozba és hétfőn vigyétek vissza!

2016. szept. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!