Üdv! Nemrég raktam össze a gépet, és mostanában a memória fura dolgot produkál! Üresjáratban 90-100%-ot használ. Olyanyira idegesítő hogy később ülök a géphez, de már szinte lassan reagál! Vigyázok rá, tehát semmi innen-onnan letöltés nincs! Tipp?
Alaplap:Gigabyte GA-Z97X Gaming 3
Tápegység:FSP Hexa 80+ (500w)
Memória:8Gb Kingstone HyperX (2*4Gb 1866Mhz)
Processzor:Intel I3 4160
Videókártya:Msi Gtx 950 2Gb
Nincs azzal semmi baj, hogy ilyen RAM-okat vett.
Az alaplap 3200-ig támogatja őket, szóval ez nem lehet gond.
Próbaképpen zárj be minden alkalmazást ami nem szüksékes a működéshez, kapcsolj ki minden automatikusan induló programot.
Nekem régebben az utorrent-el volt ilyen bajon (minden rendszer alatt), hogy szépem lassan elkezdte enne a RAM-ot. 20%-ról indult néhány óra alatt 60+ majd szépen ment fel 90 fele. Azért volt érdekes, mert programom belül hiába szabályoztam, hogy max 1 gb RAM-ot használjon nem foglalkozott vele. És a lényeg, hogy ki se írta a feladatkezelő, hogy ez használja a RAM-ot, de amikor bezártam akkor visszaesett 20% használat köré. Lehet nálad is van egy ilyen program.
Lapozófájl mennyire van állítva? Az is megtelik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!