Google play engedélyt hogyan kell visszavonni?
Figyelt kérdés
A google playen van egy alkalmazás ami azt teszi lehetővé hogy ha megnézek egy videót vagy letöltök egy programot akkor pontot ad amit steamen lehet beváltani na én letöltöttem egy ilyen programot és amint törlöm újra telepíti önmagát és egy csomó mást is leszed a telefont újraraktam és töröltem minden adatot hátha az sd kártyáról is töröltem az összes olyan mappát fájlt amit megfertőzhetett. A kérdésem pedig az hogy igen most lehet sokan le fognak szólni emiatt de nem olvastam el a feltételeket és hogyan lehet ezt visszavonni mert igencsak idegesítő hogy minden percben letölt valamit magától vírusirtót is megpróbáltam de azzal semmire nem mentem ha van bármi javaslat az megköszönném.2016. jan. 23. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!