Hiba lehet a böngészőmmel? Sajnos sehol nem találom meg a problémát máshol. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Google Chrome-ot használok, Windows 8.1 64 bit rendszer fut a gépemen. Nem nyitok meg minden szart, újratelepítés után is ugyanúgy csinálja ezt és nem értem miért...
Néha előfordul olyan, hogy internezezés közben egyszer csak meghülyül a böngésző és egyáltalán nem azt csinálja amit akarok. Ha kattintok valamire, akkor azt "letölti" mint, ha egy dokumentum lenne. Ha írni akarok facebookon másnak, akkor meg teljesen mást csinál... nem is tudom, hogy mit..
A probléma megoldódik minden esetben amikor bezárom és újraindítom a böngészőt.. de ez nem elég..
eddig nem csinált ilyet és nem értem miért van ez. Nagyon idegesítő már...
Ki tapasztalt már hasonlót? Illetve mi erre a megoldás?
2016. jan. 13. 02:05
1/1 anonim válasza:
Vírusos a géped.
Ez futtasd le: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!