Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » IPhone 7 32GB vagy iPhone 6s...

IPhone 7 32GB vagy iPhone 6s PLus 32g melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Mind a kettő telefon tetszik a 6s plus a mérete miatt a 7 pedig a vizállósága miatt. Tudnék még érvelni de nemtudok dönteni. Media markt-ba venném 255k forint mind a két telefon.

2016. szept. 24. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha valami akkor ez nem kötekedés. 2016-ban ekkora marhaságot behozni csak is az Apple tud. Jobs forog a sírjában. Az akkori legjobb telefont sikerült, mindenféle "jöttment" androidnak túlszárnyalni. Ez van
2016. szept. 25. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Túlszárnyalni?

https://www.youtube.com/watch?v=k_PK_6F_Bhk

Perszeee 8 magos androidos telók stb.. 2 maggal leveri őket az Apple... fele annyi rammal, meg 100x jobb optimalizálással sokkal jobb az iPhone. Rendszer frissítésekkel, támogatással is jobb az Apple.

Ja de most nincs rajta jack... de vízálló.. lehet, hogy az androidos telókon megcsinálták vízállóra, úgy, hogy maradt a jack is...

De adnak hozzá alapból megfelelő fülhallgatót és átalakítót.

Egyébként nem akarok semmilyen Apple vs androidos hülyeséget, mindenki azt vesz ami neki tetszik, ez csak egy telefon.. de lehet, hogy az Apple.. vagyis az egyik jobb.

2016. szept. 25. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

a kérdező #2 hozzászólására reagálnék először.

5-6 évig tudod használni. 250 ezerért. vagy vehetsz 50 ezer forintos, nem sokkal rosszabb telefonokat, ami ha nem is 5 évig, de másfél-kettőig biztos elég lesz, nem lesz lassú stb.

250:50=5, tehát 250 ezerből 10 évig el vagy látva középkategóriával.

Semmivel nem rosszabb a középkategória mint az iphone, kivéve, hogy nem annyira menő.

de ha mindenképp fel akarsz vágni a haverok előtt, hogy a te szüleid gazdagabbak, akkor 6s plus-t választanám.

2016. szept. 26. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
De most a gyorsaságon kívül semmit sem lehet felhozni az Iphonennál. És itt kezdődnek a problémák. És nyilván jó a telefon, de sokkal jobb is lehetne a konkurenciát figyelembe véve. Tehát nekem semmi bajom azzal aki azt mondja hogy jó telefon mert az igaz. Nekem azzal van bajom ha valaki akkora fanboy hogy azt mondja hogy ez a legjobb de nem tudja miért... De várj van az hogy "megbízható az androiddal ellentétben, Gyors az androiddal ellentétben, Nem laggol nem fagy le az androiddal ellentétben." Na és itt kapok agyf@.szt hogy valakik még mindig internet explorert használnak (:DD)
2016. szept. 26. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
A helyzet az ,hogy nagyon vacilláltam az elején,hogy vegyek egy drágább apple-t vagy egy olcsó pl xiaomi. Mivel volt már mind a kettővel tapasztalatom így nyílt lapok voltak. Az apple cuccoknak megfelelő támogatásuk van, akár tartozék,szerviz akár szoftverese. 6s plust vettem, eddig nem bántam meg. Amit hallok a másik oldal felől, pl xiaominál (nagy szerelmeim) elég silány a mikrofonjuk, mintha dobozból beszélnél telefonálás közben, kamera (jó egy 50 ezrestől nem várok sokat de az is kritikán aluli lett most a redmi 3S-nél) . Nekem ezek a tényezők elegek voltak, hogy azt mondjam jól döntöttem. Mellesleg ha 10 hó-1 év után elkezd fáradni az akksi nem nagyon tudok olyan nem garis szervizesről akik hozzányúlnának(bár lehet létezik). Mindensetre iPhone 7-et nem vennék, a sima szériábal mindig volt valami galiba, maradj a 6s plusnál.
2016. nov. 26. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt is galiba a sima iphone 7-tel, ugyan azt játszotta, mint a Samsung Not 7, gondolt egyet és kigyulladt. És nem csak 1-2 elszigetelt esetről van szó, szimplán jól jött nekik hogy mindenki a Samsung-gal foglalkozott így el lehetett "simítani" a dolgokat :D
2016. nov. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!