Megéri-e Iphone 5S-t venni?
Nem értek egyet az előttem kommentelővel, az apple cuccok nagyon jól össze vannak rakva! mint szoftveresen, mint dizájnba. mindenhogy. az iphone 5s 2 magos procija, veri a huawei p8 8 magos prociját. a kameráról ne is beszéljünk. rendszer is nagyon jó. egyszerű, rengeteg a frissítés, és ami nagyon nagy + dolog, az Iphone NEM fagy!! amelyik iphone lefagy, azzal valami gáz van. kedves kérdező, a válaszom pedig az hogy nem! nem éri meg 5s-t venni. nekem az volt, utána váltottam 6-ra egy fél év után, mert kicsi, és kezd "elavult" lenni. aki iphonet vesz, véleményem szerint azért veszi, mert menő. és az 5s már annyira nem menő, inkább tömeg telefon. (ugyan ez lesz kb egy év múlva a 6-al is, amikor kijön a 7, mivel annak is lemegy az ára 120 ezer ft-ra, és mindenkinek az lesz. amúgy jobban megéri egy 6-ot venni, mivel nagyobb, és sokkal dizájnosabb. de ez az én személyes véleményem, persze mindenkinek pénztárca függő mit engedhet meg magának.
iphone 5s bolti ár: 100.000ft használtan 60.000ft
iphone 6 bolti ár: 160.000ft használtan 100.000ft
de amúgy ha nem gondolkozol 6-ba, vagy épp nem engedheted meg magadnak, az 5s is rohadt jó telefon, annyi hogy én kicsinek találtam azt a 4". de össze vetve jó telefon az is
(amúgy aki nem használt még iphonet, az ne ítélkezzen. akinek pedig már volt, annak valszeg mindig is az lesz)
Gyakori hiba az, hogy a sok beszűkült látású isteníti a ifost de a névnél annál, hogy a sztárocskák is ilyennel mászkálnak annál tovább nem látnak...
Magyarul ha te használnád is a telód arra amire lehet akár kisebb munkára is, egy Androidos többet fog érni, persze abból is kérdés, hogy melyiket éri meg az adott felhasználásra.
4#
5#
Köszönöm a válaszotokat erre lettem volna kiváncsi. Ment a pacsi mindkettőtöknek. :)
#4 nem megy neked a teljesítmény értékelés... XD
Az ifos is fagy XD adjatok egyet és 1 dologgal rommá fagyatom....
Na ez az amiről beszéltem a szűk látás...
Mivel az apple tudja, hogy melyik teló mivel rendelkezik mert ők csináják így könnyű az, hogy ugyan olyan stabil legyen az OS egy 5-ös iphonon és egy 6-on, míg egy Androidnál nem mindegy, hogy az adott készülék (legyen mondjuk egy A3 rendelkezik egy 4 magos Snapdragon 410-el és 1,5 GB RAM-al vagy egy S7 ami meg egy Exinoss 8890-el rendelkezik és 4GB RAM-al, talán ezért is megy jobban az S7 mint az A3, nem ugyan azok a hardverek és így qrva nehéz tökéletesíteni...
Sok buta ember istenem :D
iPhone telefonom van mióta csak létezik az iPhone , tökéletes :)
Mondjuk pont az 5s nem volt meg , jelenleg 6s-t használok es nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nem tudom használtan szeretnél-e venni vagy újonnan és hogy mire szeretnéd használni de vegyed nyugodtan , mar egész jo áron ki lehet fogni oket :)
Nagyon ritkán fagy le , nekem a 6s egy év alatt egyszer se pedig nem vagyok az az akkumulátorral spórolós fajta.
Ha ram hallgatsz meg várod a hamarosan bemutatásra kerülő iPhone 7-et , ezzel kicsit olcsóbbak lesznek az előző generációk :)
Remelem segítettem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!