Megéri Iphone 4S-t venni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm eladná az Iphone 4S-ét (8 gigás) 25k-ért, szerintetek megvegyem, ha egyébként teljesen makulátlan telefonról van szó?2015. nov. 30. 19:03
2/11 anonim válasza:
Tekintve, hogy 65 körül van újonnan így bőven megéri.
4/11 anonim válasza:
8 GB semmire nem elég IOS esetén mert az nem bővíthető,ennyiért mondjuk megéri.
5/11 anonim válasza:
Az új update-ek óta közel használhatatlan, egy fillért nem ér már.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Inkább úgy kérdezem, hogy egy Xperia M telót megéri erre lecserélni?
2015. dec. 1. 00:25
7/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem cserélem le az Xperia m-t, mert amíg ebbe 1024MB RAM van, addig a 4S-ben 512MB, s ha még hozzárakok 5 ezret, vehetek rajta egy új LG leont. Vagy szerintetek? Nem volt még Iphone-om, lehet hogy 512MB rammal gyorsabb 4s, mint 1024-el az xperia.
2015. dec. 1. 18:18
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább Moto E 2015-re cseréld le,akkor észrevehető lesz a váltás.Amúgy nekem is Sony Xperia M-em van,ha lenne rá szoftverfrissítés teljesen elégedett lennék de így hogy nincs valószínű hogy nekem is váltanom kell majd.
9/11 A kérdező kommentje:
Én se cserélném le igazából, de az anyagminősége olyan pocsék, csupa karc a telefon, érintőpanel szarakodik benne, hogy értelmetlen dolog erre a telefonra költenem.
2015. dec. 1. 19:22
10/11 anonim válasza:
Igazából iphone-ba elég az 512 ram mert sokkal jobb oprendszer az ios mint az android.
De azt az LG-t meg inkább ne mert nem a legjobb, LG telefont meg alapból nem szabad venni szerintem.
Egyébként root-al lehet rá tenni újabb szoftvert és még azzal gyorsabb is lesz a telefon, csak az mondjuk veszélyes ha nem értesz hozzá mert könnyen tudsz a telefonból csinálni egy darab papírnehezéket csinálni. Ja és veszik a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!