Használtan megéri iphone 6-ot venni?
Ne Iphone-t vegyél. Annó én is Iphoneos voltam. Haverom 1x kezembe nyomta a telóját, ami androidos voltam. Meglepődtem, nagyon gyors volt stb.. Nem olyan zárt mint a Iphone. Fizetős alkalmazásokat akár ingyen is beszerezheted stb...
Szóval, ezt te döntsd el milyet szeretnél.
Én az androidot javaslom. :)
iphonnál nem igazán számít a hardver
az iphone egy ígéret, hogy az még sok év múlva is telefon lesz
most egy éves konstrukció, ha vigyázol rá az 5 év múlva is használható
nekem még 4S-em van és meglepően jól bírja
ugyan ennyiért egy androidos élettartama kb 3 év
Nem vennék soha többet iphone-t. Nekem is 4s-em van, állandóan fagyogat, pedig csak a gyári appok vannak rajta és minden gyári frissítés. Néha a kamera előhozatal 20 másodperc. A weboldalakon való írás nem egyszer 5-10 másodperccel le van maradva a gombra pöttyintéstől. Néha pedig elveszi az összes hangot és az ébresztőm kegyetlen hangos (85 dB feletti) sercegesként nyüszít... 11 hónapos. Édesapámé sincs 1 éves, most viszi gyári akkut cseréltetni szervizbe, mert annyira leamortizálódott. Pedig ő aztán tényleg vigyáz a dolgaira, még az 5 éves tévé távkapcsolója is be van fóliázva nála :)
Persze androidot sem vennék megint, a zte libra nagy csalódás volt.
A Lumia 620-asom azonban kifogádtalan volt. Oké, havonta egyszer újraindul
Sógorom most vett egy Lenovo P70-et 75000-ért az edigitalnal, áradozik róla. Gyors, kellemes tapintású, jól látható, csak a kamera nyűgös.
Nézegesd a hardveres oldalak, vagy mobilos oldalak tesztjeit, mindig kikiáltanak egy telefonta legjobbnak. De tény, a legolcsóbban androidoshoz jutsz hozzá.
nem tudom mit csináltál az amúgy ilyen problémára amúgy nem hajlamos IOS-el, de egyáltalán nem tapasztaltam amiket leírtál
pont, hogy androidos betegség mindennel használhatatlanságig telepakolni a telefont
Látod, pont ez az, hogy semmit. Telefonálok rajta és sms-t írok, semmi egyéb.
Gyári, eredeti, első tulajos (tavaly decemberi) 4s. Mégis ezeket produkálja. Ráadásul jóatyám eszközén is jelentkeznek ilyenek.
Ez honnan veszed?
Én hasunáltam 4s-t fejleszői telefonként, és ugyanaúgy elavult volt teljesítményt tekintve.
Amíg az iOS jól oplimalizált( legalább is azoknál a verzióknál, amit az adott generáviós készülékhez fejleszttek), a third party app-ok hardverigénye egyre nő.
Az az (komolyabb hardverigényű) játék, amit a iphone 4-re terveztek, az egy 3gs-en már gyengén fut pl.
A 3GS és a 4 egy viszonylag nagy ugrás volt, az appok nagyrészt IOS 7.0-t követelnek, még az újabbak is. Kicsit kinőttem már a telefonnyüstölésből meg időm sincs sok rá, úgyhogy én meg nem mondom, hogy mi az ami 4S-en már nem nagyon fut. Need for speed, minion rush, angry birds go még fut rajta ez tuti. IOS 9 is van rá, bár nem raktam fel.
Na de egyébként sem a csúcsteljesítményről volt szó. Az, hogy már fotózásra, és böngészésre se lenne alkalmas egyszerűen nem igaz. Szerintem simán hozza a 40 ezres kategória teljesítményét, amibe most kerül a használt piacon, szemben egy androidossal. És akkor ez egy szépen összerakott telefon, üvegből meg alumíniumból, szemben a droid kopogós műanyag tucattelefonjaival.
Valamit nagyon elrontott a telefonjában az a válaszoló, hogy ilyeneket sikerült előidéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!