HD 5870 videókártya behelyezéskor sípol a gép. Mi lehet a baj?
Mitől lehet? Csak akkor sípol a gép amikor beszerelem ezt a gpu-t. Lehet az a baj, hogy nincsenek bedugva a videókártyába a power kábelek? A corsair 400cx tápnak csak egy pcie power kábele van, így csak azt dugam be. Most rendeltem új kábelt, hogy mind a kettő be legyen dugva. Ettől meg fog oldódni a probléma?
Köszi
"sőt most egy GT 710 -et használok, és simán megy 1 tápcsatival, de kihúzom ugyan úgy megy. :-) "
Itt lettél teljesen hiteltelen. Ez a kártya hivatalosan 19 wattot fogyaszt, a plusz csatlakozó akkor kell ha a pci-e sín nem tudja kiszolgálni(~75W felett), az életben nem volt ezen plusz tápcsatlakozó. Vagy várj, neked gondolom valami Ultimate OC Limited Editionöd van ami a 780 akat is megalázza, annak már biztos kell az extra áram..
Oh wait nem te vagy az a srác aki vette a gépét és a multkor nem indult el? Meg tesód csinálta? Most érkezett meg a kari? Akkor nem azt mondtad ,hogy már megvan?
Ha ez a g1840/1820 procid van akkor tuti te vagy az.
Igen, én vagyok az kedves 3 napos mákoslecsó :DD
Már régóta megvan ez a videókártya (kb 1 hónapja). Ez volt az első alkatrész a számítógépbe amit megszereztem.
A gép már működik, nagyon gyorsan fut, semmi baja azt leszámítva, hogy valamiért nem veszi be a 4gb ramot csak 2-t. (Rossz a slot). A másik pedig az volt, hogy sípol a gpu. De valószínű, hogy meglesz oldva ezzel a tápkábellel.
Csak most volt időm ezzel foglalkozni. A gép azóta is csak porosodik. (Nigrént kapok a kijelzőfelbontástól, mert csak az integráltal tudom most csak használni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!