Pendrivera és pendriveról is nagyon lassan másol a gépem, miért? Mit csináljak? (winchester csere és operációs rendszer újratelepítés után)
Figyelt kérdés
van usb és usb 2.0 portom.de míg korábban a mezei usb porton is gyors volt most kiadott egy 40perces várakozási időt 2gb-hoz...eddig max 10 perc alatt egy 5gb-os fájlt is megcsinált.2016. szept. 16. 18:43
1/7 anonim válasza:
alaplapi chipset driver telepítve?
2/7 A kérdező kommentje:
jókat kérdezel azt se nagyon tudom mi az :)
csak egy mezei felhasználó vagyok.de ha leírnád érthetően hol tudom megnézni vagy telepíteni azt megköszönném.
2016. szept. 16. 18:50
3/7 anonim válasza:
Megnézni nem igen, de ha nem tleepítetted újra telepítés után akkor nem a vállasz.
Gyártó oldaláról típus szerint vagy ha van hozzá lemez akkor arról tudod telepíteni.
Többnyire ALL-in vagy hasonló jelzést adnak, de van hogy ki írják hogy Chipset driver...
Ez felel az alaplapi funkciókért, pl. USB -k vezérlésért.
Nélküle olyan mint ha USB 1.0 -s eszköz lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
értem.hát nem én telepítettem,ezt is szakemberre bíztam.
ha megmondom milyen alaplapom van akkor belinkeled a hozzá való drivert légyszi? asus p5b
2016. szept. 16. 18:56
6/7 anonim válasza:
Kiválasztod a rendszered, majd a chipset alatt megtalálod.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2016. szept. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!