Újra kell telepítenem minden programot, vagy nem?
Szeretnék venni egy új PC-t, csak a RAM-ot meg a Winchestert tartanám meg, és raknám bele az új gépbe. Sok program és adat van a winyón, de nem tudom, hogy a PROGRAMOK azok megmaradnak-e. Remélem nem kell minden programot újra letelepíteni.
Vélemény? Vagy tanács, hogy lehetne ezt megoldani? Mert nem igazán szeretnék minden egyes progit letelepíteni újra :/
Ha a RAM-ot és a HDD-t tartod meg, akkor jobban járnál, ha újra tennéd az egész gépet.
Ha vannak fényképek, videók és egyéb fájlok, akkor azt tedd olyan meghajtóba (pl.: D meghajtó), amit nem formálsz újra és akkor ott nem vesznek el az adatok. Viszont, ha a C (amin a Windows-os dolgok vannak) oda néhány játéknak és programnak a darabjai beépültek és így azok is elvesznek.
Tehát, tegyük fel, hogy most megvan az új PC-m, minden benne van, csak a vinyó, meg a RAM nincs (mert persze ezeket megtartottam a régi gépből és átraknám az újba).
Tegyük fel, hogy az operációs rendszer is le van rá telepítve meg minden. Meg akarnám nézni, hogy amilyen programokat letöltöttem a régi gépemen, azok most megvannak-e az új PC-men.
Persze, régebben felosztottam 2 partícióra a vinyót: C meghajtó; D meghajtó , és ezek közül a C meghajtón van rajta az op. rendszer, a D meghajtóra töltöttem le minden programot és adatot.
Kérdés: Az új gépemen meglennének a régi programjaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!