2 Hdd-m van, az egyiken a WIN7 a másikon egyéb adatok. Hogy lehet az, hogy egy WIN7 újratelepítés után az OP rendszer nem tudja "importálni" "az egyéb adatok" nevű lemezt/HDD-t?
Látszik eszközkezelőben, hogy ott a (SAMSUNG) vinyó de az adatokat nem éri el rajta.
Win7 64 bit de 32-esen sem éri el (próbáltam). Több száz giga adat van rajta nem szeretném formatálni. Sata csatlakozás, Samsung 1 terrás hdd. Természetesen hiába írja a win hogy "az eszköz megfelelően működik". Meghajtó betűjelet sem tudok adni neki.
Köszönöm!
"betujeles" jobb klikk-es opcio meg sem jelenik erre a lemezre kattintva eszközkezelőben.
van egy olyan hogy "lemez ujra aktiválása" amire kattingatok bőszen de teker egyet és nem történik semmi. A vinyónak szerintem nicns baja, szektor hibát nem talál rajta.
Még Garis is, nem gondolnám hogy hibás. Ami fura hogy 4 partícióra volt osztva de most csak egynek látja. Egy progival tegnap megnéztem megvannak rajta az adatok de mivel nem volt reg. kulcsom hozzá így visszaállítani nem tudom csak megnézni.
A másik probléma hogy visszaállítani is nehéz lesz 3-400Gb-ot mert a másik HDD-n alig van 100Gb szabad hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!