Videókártya csere után nincs jel a monitoron?
A helyzet a következő:
Adott egy régi alaplap (Fujitsu-Siemens D2584-A1) és egy régi videókártya (GeForce GTS 250). Ezek ketten nagyon szépen elvannak és működnek egymással.
Beszereztem egy új videókártyát (GeForce GTX 960). A régi driverjeit és minden egyéb dolgát letöröltem a gépről, majd kivettem. Ezután beraktam az új kártyát és telepítettem a hozzá tartozó illesztőprogramot (372.70). Minden nagyon csodálatosan ment, a gép és a GeForce Experience is felismerte az új kártyát. Ezután kérte hogy a drivertelepítés befejezéséhez indítsam újra.
Ujraindítás után a számítógép szépen felpörög majd beáll "alapjáratra", azonban a monitor a Nincs jel! felirattal fogad (DVI csatlakózót használunk).
Ha kivesszük az új kártyát és letöröljük a drivert, majd ezek után ismét visszatesszük akkor megint látni fogja a Windows. De ha ismét felrakjuk a drivert és rebootolunk akkor megint no signal...
Van-e valamelyik tisztelt válaszolónak ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm!
Megpróbáltam egy májusi driverrel de azzal is ugyan ez a helyzet...
A kártya működik, másik gépben működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!