Asztali gép csere laptopra?
Nos sokáig építgettem ezt a gépet (kb 3 évig vágytam rá) és lassan egy éve megvan. Nem rossz kis vas de azért nem is mai.
I5 2500k (még nem volt alkalmam húzni)
8gb RAM
Msi b75ma-e33 alaplap
Egy GTX 770 4gb ASUS
500gb winchester
Egy HKC 550w-os táp (13k forint volt és nem volt soha magas/alacsony a feszultseg)
Aerocool v3x advanced gépház
Egy genius billentyűzet
Razer abyssus 2014 egér
GX speed egérpad
És egy 1080p-s Fujitsu monitor
Szóval ő lenne az. Nagyon a szívemhez nőtt de sajnos (vagy nem sajnos) felvettek egy elég erős gimibenahol KELL tanulni és ugye nem nagyon van időm gépezni... Csak foglalja a helyet de azért néha bekapcsolom és leülök kockulni valamit (pl.: GTA V, Rust, CS:GO, BF1)
És úgy gondoltam mivel eléggé nagy böhöm ez a vas ezért le kellene cserélnem valami praktikus kis laptopra amit elő lehet kapni amikor szükségem van rá és néha néha letolni vele egy egy CS:GO meccset vagy netántán lazítani haverokkal GTA V-ben (bár nem elvárásom, hogy vigye fullon mert az nem ez az árkategória laptopokban) Esetleg valami tipp, hogy milyen teljesítményű laptopra lenne érdemes lecserélni?
En nem cserelnem le sok helyet nem foglal egy micro atx gep
Laptopon meg nem jo jatszani nyomja a csuklod tapot csereld azt kesz
legolcsóbb játékra alkalmas gép (értsd: minden mai játékot visz élvezhető minőségben)
ez alá nem érdemes adni ha játékról van szó, de netezni tudsz telefonon is, azért kár beruházni egy 100 000 forintos laptopra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!