Samsung galaxy s5 gyári visszaállitás után elveszett képeket vissza tudom szerezni?
Figyelt kérdés
3-4napja gyári visszaállitást csináltam a Samsung Galaxy S5 telefonomon. Képeimet elfelejtettem lementeni sajnos. Az lenne a kérdésem hogy lehetne visszaszerezni mert voltak nagyon fontos képeim is, ha kell szakértőhőz pénzért is elvinném csak nem tudom hogy ki tudna segiteni.
Válaszokat előre is köszönöm!
2016. szept. 14. 16:27
1/1 anonim válasza:
1. Ha sokat használtad azóta a telefont akkor kb esélytelen még szakértőnél is.
2. Dugd rá pc-re micro usb-vel töltsd le a EaseUS data recovery-t ha az nem találja meg a letörölt filekat akkor csak egy tényleg profi tud segíteni.
Ha így lessz nem 1-2e Ft lessz arra számíts és nem 100% az esély arra hogy visszakapod a filekat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!