Hogyan tudom visszaállítani a tp-link wr841n routerem dd-wrt-ről gyári Fw-re?
A fent említett routerem 8.4verzió számmal rendelkezik hibája a dd-wrt-el van
[link] ezen leírás alapján dolgoztam és a 10.pontál akadtam el mivel kidob hibával hogy a telepítés sikertelen
azaz a webflash-t már nem tudja felinstallálni nos gondolom ez is szükséges a router teljes egészséges működéséhez mivel hiába állítottam be a pppoe felh jelszót (digis) nincs internetem még a gyári firmware-l volt
Szóval a kérdés hogy hogyan tudom vissza rakni a gyári firmware-t anélkül hogy véletlenül is téglásítanám a routerem? Avagy hogyan tudom beállítani a pppoe kapcsolatot úgy h jó legyen
Láttam más topikokban hogy ugyanezen routerre sikerült másnak vissza rakni a gyári FW-t de azt nem írta le hogy hogyan
Előre is köszi a válaszokat!
Egyébként DD-WRT -ről nem térhetsz csak úgy vissza, gyárira, hogy vissza flash -eled a gyártó oldaláról letöltött firmware valamelyikét, mert azzal garantáltan tégla lesz a router.
Úgy nevezett vágott (webrevert) firmware kell hozzá, amiről eltávolítottál a boot loader részt.
Innen le tudod szedni, ez v8-x -es hardver verzióhoz való:
Amúgy sokaknak csak MAC cím klónozás után működött a digi net megosztás. Ezzel próbálkoztál már?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!