Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a tp-link wr841n routerem dd-wrt-ről gyári Fw-re?

Figyelt kérdés

A fent említett routerem 8.4verzió számmal rendelkezik hibája a dd-wrt-el van

[link] ezen leírás alapján dolgoztam és a 10.pontál akadtam el mivel kidob hibával hogy a telepítés sikertelen

azaz a webflash-t már nem tudja felinstallálni nos gondolom ez is szükséges a router teljes egészséges működéséhez mivel hiába állítottam be a pppoe felh jelszót (digis) nincs internetem még a gyári firmware-l volt

Szóval a kérdés hogy hogyan tudom vissza rakni a gyári firmware-t anélkül hogy véletlenül is téglásítanám a routerem? Avagy hogyan tudom beállítani a pppoe kapcsolatot úgy h jó legyen

Láttam más topikokban hogy ugyanezen routerre sikerült másnak vissza rakni a gyári FW-t de azt nem írta le hogy hogyan

Előre is köszi a válaszokat!

2014. okt. 10. 20:31
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
A leírás amit linkeltél az pont fordítva írja, hogy hogyan térj át gyári firmware -ről DD-WRT -te pedig ha jól értem pont fordítva akarod, tehát már fent van a DDT-WRT és a gyári firmware -re akarsz visszatérni.
2014. okt. 10. 20:40
 2/6 P.O.C. ***** válasza:

Egyébként DD-WRT -ről nem térhetsz csak úgy vissza, gyárira, hogy vissza flash -eled a gyártó oldaláról letöltött firmware valamelyikét, mert azzal garantáltan tégla lesz a router.

Úgy nevezett vágott (webrevert) firmware kell hozzá, amiről eltávolítottál a boot loader részt.

Innen le tudod szedni, ez v8-x -es hardver verzióhoz való:

[link]

Amúgy sokaknak csak MAC cím klónozás után működött a digi net megosztás. Ezzel próbálkoztál már?

Üdv.

2014. okt. 10. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:
A netet megoldottam service name-be kellet valamit írni tökmindegy mit de így 4akkora a sávszélességem vezeték nélkül mint eddig
2014. okt. 11. 00:50
 4/6 A kérdező kommentje:
1/4-ed akkora*
2014. okt. 11. 00:53
 5/6 A kérdező kommentje:
És feltettem amit küldtél de ugyanúgy a dd wrt fogad miután újra indul a router
2014. okt. 11. 00:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyenlőre biztos nem tudod visszaálítani, mert nem találom a ddwrt oldalán wr841-hez tartozó webrevert valmint a ddwrt telítéséhez szükséges fálokat sem.
2014. nov. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!