Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem nyomtat kéken a HP...

Miért nem nyomtat kéken a HP nyomatóm? Ilyen gyorsan kifogyna?

Figyelt kérdés

HP 4530-as nyomtatóm van. Nyomtattam vele pár előadás diát úgy,hogy 1 oldalon 6 dia volt. Kb. 5-6 oldal ehetett és most ahogy bekapcsoltam kéket egyáltalán nem nyomtat (a diák háttere kék volt) és azt írja ki,hogy kevés a tinta....

Ilyen gyorsan kifogyna? Nem lehet valamit vele csinálni,hogy újra használjon kéket is?

A tisztítást és igazítást lefuttattam rajt, de nem javult...

2016. szept. 11. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a hatter kek volt, siman kifogyhatott ennyitol. Udvozlunk a letezo legdragabb nyomtatas vilagaban. Mennyi volt a nyomtato, 25 ezer? Na a tintara az elso ket honapban fogsz ennyit kolteni.

Lehet bohockodni ujratoltessel, parszor sikerulni is fog, de se a szin nem lesz olyan mint a gyari, se a minoseg. Ezekben a nyomtatokban a patron egyben a fej, kb. egyszer hasznalatosra tervezik. A vilag egyik legnagyobb lehuzasa, a tinta dragabb, mint az arany (szo szerint ertem, sulyra!). Ha ritkan kell nyomtatni, inkabb vidd el valahova, ahol nyomtatnak szineset, ha gyakran es mindenkepp otthon akarod, vegyel szines lezert.

2016. szept. 11. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Színes hátteret nem nyomtatunk.
2016. szept. 11. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:

A tintasugaras technológia drága és kínlódós. Elvből nem szoktam senkinek se javasolni. Vegyél lézert! Sokkal olcsóbb a fajlagos nyomtatási költsége, gyorsabb is általában és ráadásul nem kell aggódnod attól, hogy beszárad ha sokáig nem használod (hiszen por alakú a festék, nem tud beszáradni).

A tonereket - ellentétben a tintapatronokkal - gond nélkül meg lehet tölteni akár több alkalommal is, egy töltéssel pedig akár 4-5 ezer oldalt is tudsz nyomtatni. Egy normális lézer nyomtatót már 30 ezer körül tudsz venni, ha pedig színes kell, azt is kapsz már 70-80 ezerből.

2016. szept. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!