Miért nem nyomtat kéken a HP nyomatóm? Ilyen gyorsan kifogyna?
HP 4530-as nyomtatóm van. Nyomtattam vele pár előadás diát úgy,hogy 1 oldalon 6 dia volt. Kb. 5-6 oldal ehetett és most ahogy bekapcsoltam kéket egyáltalán nem nyomtat (a diák háttere kék volt) és azt írja ki,hogy kevés a tinta....
Ilyen gyorsan kifogyna? Nem lehet valamit vele csinálni,hogy újra használjon kéket is?
A tisztítást és igazítást lefuttattam rajt, de nem javult...
Ha a hatter kek volt, siman kifogyhatott ennyitol. Udvozlunk a letezo legdragabb nyomtatas vilagaban. Mennyi volt a nyomtato, 25 ezer? Na a tintara az elso ket honapban fogsz ennyit kolteni.
Lehet bohockodni ujratoltessel, parszor sikerulni is fog, de se a szin nem lesz olyan mint a gyari, se a minoseg. Ezekben a nyomtatokban a patron egyben a fej, kb. egyszer hasznalatosra tervezik. A vilag egyik legnagyobb lehuzasa, a tinta dragabb, mint az arany (szo szerint ertem, sulyra!). Ha ritkan kell nyomtatni, inkabb vidd el valahova, ahol nyomtatnak szineset, ha gyakran es mindenkepp otthon akarod, vegyel szines lezert.
A tintasugaras technológia drága és kínlódós. Elvből nem szoktam senkinek se javasolni. Vegyél lézert! Sokkal olcsóbb a fajlagos nyomtatási költsége, gyorsabb is általában és ráadásul nem kell aggódnod attól, hogy beszárad ha sokáig nem használod (hiszen por alakú a festék, nem tud beszáradni).
A tonereket - ellentétben a tintapatronokkal - gond nélkül meg lehet tölteni akár több alkalommal is, egy töltéssel pedig akár 4-5 ezer oldalt is tudsz nyomtatni. Egy normális lézer nyomtatót már 30 ezer körül tudsz venni, ha pedig színes kell, azt is kapsz már 70-80 ezerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!