Szerintetek ez így jó lesz?
Így szeretném összerakni az újgépem, valahol hibát követtem el?
Alaplap- MSI H110 GRENADE
Monitor- 24" LG 24MP88HV
Gépház- Zalman Z3 Plus
CPU- Intel Core i5-6500
GPU- MSI GTX 1060 GAMING X 6G
RAM- Kingston 8 GB DDR4 SDRAM 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
FAN- Cooler Master Hyper 212+ EVO
Táp- Corsair VS650
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
(1100 Euró lenne)
Én egy 256GB-os SSD-t még beleraknék, mert nagyon sokat dob egy gépen.
Ha spórolni akarsz, akkor gondolkozz el egy i5-4460-on, egy 1150-es alaplappal, mert az a proci is bőven elég játékra, és DDR4-től sem lesz gyorsabb a gép.
Én a magam részéről nagyobb monitort vennék, akár TN panelest. Persze azt te tudod, hogy megéri-e neked az IPS a felárat.
Hat en ehhez a konfighoz vennek egy b150 es lapot min aztam a tapot surgosen felejtsd el
A haz meg hat olyan amilyen turheto
Az az 1060 meg eleg full hdra ha 1440p akkor 1070
Ehhez a monitorhoz bőven elég a 1060-as.
1070-est akkor éri meg venni ha nagyobb felbontáson vagy magasabb FPS-el szeretnél játszani.
De mivel a monitor 1080p-s és 60hz-es ezért felesleges kiadni a pénzt egy 1070-esre.
4460 kb. kétszer erősebb a 6100-nál, mivel az egy kétmagos proci.
Honnan vesztek ekkora baromságokat?
Tesztbol?
Az i3 nak nagyobb az orajele es 4 szalas nem olyan rossz az
köszi a válaszokat, hát spórolni azért nem fogok annyira. Azért építek 1151 re mert ez a legújabb, hosszútávon jobban megéri szerintem.
egyébként egy MSI Z170 TOMAHAWK lap is belefér a keretbe de nagyon nem akarok tuningolni, szóval így marad a MSI B150 GAMING M3. Monitor téren meg énis nagyobbat vennék de 27" ban 1080P monitort nem akarok venni mert úgy halottam hogy eléggé kevés neki a 1080P.
SSD nem nagyon érdekel nekem felesleges dolog.
Nem kevés 27"-on az 1080p. Nézd meg élőben!
55"-os 4K TV-m van, de teljesen élvezhető rajta egy 1080p-s film vagy játék, pedig közel ülök.
Meg egyszer próbálj ki egy SSD-vel szerelt gépet!
Szerintem nem mindegy hogy fele annyi idő alatt betölt minden.
#6 Milyen tesztben olvastad te ezt?
Dobjál már egy linket!
Egy 2 magos proci meg sem fog közelíteni egy 4 magosat csak mert picivel nagyobb orajelen fut, meg eggyel újabb generációs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!