Egy athlon II x3 meddig lesz még elég a játékoknak?
én elhiszem hogy azt írjátok hogy elavult meg szemétre való stb..
de a far cry 4, rise of the tomb raider, dark suls 3 mind megy magas grafikai beállításon.
ultra és veryhigh keverékén.
40-60fps között.
R7 250x és 6gb ram mellett. 1280x1024ben minden.
Még kétszázkilencvenhat napig.
Visszaszámlálás indul !
"1280x1024ben minden."
Bicikli is megy 600al ha kidobják egy repülőből...
Ilyen nevetséges felbontáson, még évekig elég lesz játékokhoz
második hozzászolónak.
játsz akkor 8k-ban...
eléggé nevetséges vagy...
nem mindenkinek van high end gépe..
fel tettem egy kérdést, amire viccesen kigunyoltál én viccesen le offoltalak :)
a harmadik válaszolónak pedig köszönöm ment a zöld :)
"Szerencsére a processzor pont, hogy jobban érzi magát magasabb felbontáson."
lel, már megbocsáss, de ez nettó baromság
"második hozzászolónak.
játsz akkor 8k-ban...
eléggé nevetséges vagy...
nem mindenkinek van high end gépe.. "
jaja, mert aki nem poorfag az 8k-ban játszik. Ennyi baromságot mint ezalatt a kérdés alatt már nagyon rég olvastam.
"poorfag" lehet szegény vagyok de boldog is :D nem kell gazdagság meg full HD hogy boldog legyek... utolsó neked az kell még is boldogtalannak látszol... 8k nekem nem váltja meg a világot... ha akarnék i7 4790k is lehetne de nekem első a gyerekek... fel tettem egy kérdést amit te meg a kollégád ovodás léttetekre válaszoltatok meg.
sajnálom a primitív lényeket mint ti vagytok...
leoffollak téged is nem zavar miket irkálsz irj nyugodtan kapod a pirosakat a % meg csökken hála istennek :)
A te éves boldogságod nekem egy csütörtök délutánom. Azt a 69%-ot meg a jóisten sem fogja elmozdítani, 3 éve beragadt oda.
A kérdésed meg az ezotéria rovatba való, ott látják a jövőt neked tarott kártyából.
Ha rendes választ vársz akkor tessék:
A géped kb 2010ig volt alkalmas játékra, onnantól már csak bohóckodás.
Egyébként nem tudom milyen 8k-ról beszélsz... Jelenleg a 4k-t alig bírja meghajtani 2db 250e forintos videókártya, de egy 30e forintos fullhd monitor már elég alap kéne legyen
viccesek vagytok nagyon :) azt hiszitek adok a negatív kommentekre....
irjatok még nem emberi módon és megy a piros kéz :)
a harnadik válaszolónak volt igaza, utána olvastam...
"viccesek vagytok nagyon :) azt hiszitek adok a negatív kommentekre....
[...]
a harnadik válaszolónak volt igaza, utána olvastam..."
Jah, hogy te inkább baromságot vársz ami egyezik a véleményeddel, miért nem mondtad? Akkor tessék:
örökké elég lesz, ilyen van nekem is, legjobb proci a világon, gta5 minden maxon 144fps-el megy, benchmarkokban alázza az i7 6950x-et is
"irjatok még nem emberi módon és megy a piros kéz :) "
júj, de félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!