Egy athlon II x3 meddig lesz még elég a játékoknak?
én elhiszem hogy azt írjátok hogy elavult meg szemétre való stb..
de a far cry 4, rise of the tomb raider, dark suls 3 mind megy magas grafikai beállításon.
ultra és veryhigh keverékén.
40-60fps között.
R7 250x és 6gb ram mellett. 1280x1024ben minden.
Hagyd, csak a gyerekek riadnak meg ettől a piros kéz baromságtól !
Közölük is az ostobábbak. Legalább tudjuk, hogy a kérdező hova tartozik.
"Szerencsére a processzor pont, hogy jobban érzi magát magasabb felbontáson"
Akkor lehet ideje lesz előkapni a P3-at 8K-hoz, nem is értem, hogy juthatott bárkinek is az eszébe ilyen végtelen baromság, hogy fordított arányosság van a felbontás és a processzorigény között.
A videokártya miatt van kisebb teher. Így nyilvánvalóan alacsonyabb felbontáson sokkal kevésbé valószínű, hogy bottleneck alakul ki, nyilvánvalóan a te válaszodra reflektálva vetettem fel, mert összefüggésbe hoztad a processzort a felbontással. Ez hülyeség, semmilyen összefüggés nincs a kettő között.
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a kérdező nem feltétlenül ért hozzá, azért kérdez, de a hozzád hasonló erőszakos, hozzá nem értő állatokat le kéne vágni, így is túlszaporodtatok már a GYK-on.
Kérdező.
A negatív vélemény is vélemény. Az meg hogy így reagálsz rá, azzal csak a saját "érettséged" mutatod be...
El kell fogadni, ma már gyenge processzor. Ez van. Örülj neki, hogy jól mennek a játékok. De a tény az tény.
Jósok meg nem vagyunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!