SSD probléma- Mit tegyek?
Asus laptopom van ami elég jól muzsikál. Nemrég kaptam egy Kingston 460 Gb SSd-t amivel kicseréltem a laptop HDD jét. Feltettem rá a win 10 et és szépen fel is gyorsult a bootolás meg minden csak a probléma az hogy napjában 2, 3 szor lefagy a gép. Ilyenkor ki kell szedjem az akkut csak úgy tudom újraindítani a gépet. Tudna esetleg valaki megoldást ajánlani a lefagyás elkerülésére.
Válaszotokat elöre is köszönöm. Üdv
Sca
Akku kiszedés helyett hosszan nyomd a kikapcsológombot és le fog állni, utána bekapcsolhatod.
A lefagyásnál a egérmutató sem mozog?
SSD előtt is Win10 volt?
HDSentinel mit ír az SSD-ről?
Melyik SSD modell pontosan? Megnézném, hátha van-e hozzá a gyártónak firmware frissítése.
480GB SSDNow UV400 SATA 3 2.5 (7mm height)
Part Number: SUV400S37/480G
HTS: 8523.51.0000 ECCN: EAR99
Specs: SATA3 (6Gbps),UV300 Series ,SSD 2.5-inch 7mm
Ilyen az SSD.
A hdd sentinel merevlemeznek ismeri fel. nem tudom ez termeszetes vagy ssd nek kene felismerje. Ujjabb firmwaret hol talalok hozzá és hogy kell azt instalálni?
Említenek olyan fagyást ami egy percig is eltarthat.
Ha legközelebb előfordul, várj pár percet hátha visszaáll.
Vagy ha alaplapi Intel SATA vezérlőd van, akkor az LPM energiatakarékos mód kikapcsolását is kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!