A laptopom kijelzője betört, eléggé. Bekapcsolom és még csak nem is működik a kijelző. Abszolúlt nem is világít. Bekapcsolni vsizont bekapcsol. De néha olyan fura hangokat ad ki. Mi lehet a baja? Mennyibe kerülne a javítás?
Figyelt kérdés
A választ előre is köszönöm!2016. szept. 10. 20:17
1/8 Szirty válasza:
Szerintem az a baja, hogy betört a kijelző.
A javítás drága.
2/8 A kérdező kommentje:
Körülbelül?És mi van ha valami benne is eltört?
2016. szept. 10. 20:19
3/8 anonim válasza:
Konkrét típus, konkrét hibafeltárás nélkül nem fog tudni senki árat mondani. Általában ilyenkor elég a kijelzőt cserélni, de lehet, hogy a CCFL cső is eltört... sok minden lehet. Ha nem értesz hozzá, javaslom vidd szervizbe, ott már többet tudnak mondani az árról.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem.De max.valami árat csak tudtok mondani.
2016. szept. 10. 20:27
5/8 anonim válasza:
Ok. Az én 10éves laptopomhoz az LCD olyan 12-18ezer között változik, attól függ, h honnan rendelem. erre jön még a munkadíj. Ha más is bekrepált akkor több. Még olyat lehet tenni, ha túl sok minden tönkrement, hogy levadászni vhonnan egy megegyező típust, aminek más baja van, donor gépnek. De hangsúlyozom, h ehhez már kell némi szervizes ismeret...
6/8 anonim válasza:
Feleségem laptopjának betört a kijelzője, mivel a gyerek véletlenül eltalálta egy játékkal. A szervizben 45 ezer forint lett volna a csere, én 15 ezerből megcsináltam. Rendeltem Ebay-ről új kijelzőt és beletettem. Mondjuk nekem nem ez volt az első laptop, amit szétszedtem (mérnök vagyok), szóval csak óvatosan. Ha nem értesz hozzá, akkor bízd szakemberekre.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. szept. 11. 09:24
8/8 Szirty válasza:
A cégnél tönkrement egy HP notebook kijelzője. Nem törés, hanem képhiba ami a kijelző egyharmadát érintette.
A HP márkaszerviz 180 ezer Ft-ért cserélte a kijelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!