Anyagilag melyik éri meg jobban? Playstation 4 vagy Xbox one?
Nem vetem el a használt konzol és játékok vásárlását sem. Sőt inkább ezt a lehetőséget választanám.
Tegyük fel, hogy használtan be tudok szerezni egy ps-t vagy xboxot 80ért..
Meg is veszem az éves gold/plus tagságot, amiért ugye adnak havonta 1-2 ingyen játékot, nameg tudok játszani ingyenes MMO játékokkal pl WOT, War thunder, warframe.
A többi játékot pedig igyekeznék beszerezni akciókkal és megvárni amíg olcsóbbak lesznek, használtan is.
Kategória: Számítástechnika » Hardverek
Túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, tekintve, hogy utálom a konzolokat.
De ha már választani kéne talán PS4...
És ennek mi köze van az anyagi részéhez? Amúgy meg hogy jobbak az erősen relatív, engem konkrétan egyetlen ps exkluzív játék sem érdekel(mondjuk boxos sem kimondottan, mintha mindent 12-15 éveseknek csinálnának).
Én tuti, hogy cska használtan vennék..
Egyébként ps4 mert jobbak rá eskluzív játékok, olcsobbak a jatékok, meg jön a vr ami eleg jo kis cucc lesz elvileg.
Maga a gép esetében most az Xbox One a legolcsóbb. A régi modellt (ami szinte csak méretében különbözik az újtól) újonnan boltba 65-70 ezerért lehet kapni garival mindennel.
Népszerűség szempontjából a Playstation 4 jóval népszerűbb, ami a választékot nagyban befolyásolni szokta.
Éves előfizu kb ugyanaz, Xbox Onera egy kicsit jobb játékok vannak általában, de a legtöbb mindkét gépen ilyen indie vacak. Playstationon jobban megéri ha van PS3-Vitad is mert azokra is kapsz játékot. Xboxon az ajándék 360as játékok futnak Oneon is. (2 onera + 2 360ra minden hónapban)
A játékok újonnan / digitálisan ugyanannyiba kerülnek, ha használtan veszel / cserélgetsz a PS4 népszerűsége miatt nagyobb a választék.
Amit még meg szoktam említeni az az EA Access XOn. Ez egy külön előfizetés. Egy évre 6000Ft ha jól emlékszem. Egy csomó dolgot kapsz érte, kedvezményeket (-10% minden EA játékból), exkluzív demókat / bétákat, de a legfontosabb része az a VAULT. Az EA folyton tesz be teljes játékokat a Vaultba. Korlátlanul játszhatsz ezekkel amíg van EA előfizetésed. Jelenleg 25 játék van a Vaultban: [link]
Kb ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!