Ezen a laptopon Far Cry 3 vagy Tomb Raider? Többi lent
Figyelt kérdés
Melyik játék futna jobban?Egyáltalán valamelyik futna tökéletesen?(low vagy medium beállítások mellett)
Én nem igazán értek hozzá ezért kérdem.
Far Cry 3 gépigénye: [link]
Tomb Raider gépigénye: [link]
2016. júl. 26. 15:02
1/6 Lord Hidan válasza:
A far cry 3 menne 100% viszonylag jól. A tomb raider talán low-med beállíásokkal
2/6 3 napos mákos lecsó válasza:
Ja Far Cry 3 faszányosan futna.
3/6 A kérdező kommentje:
2016. júl. 26. 16:31
4/6 Lord Hidan válasza:
Tomb raidernek akár milyen kis gépigényt írnak ahoz kell gép hiába 2013as.. De lehet az is el fog futni de csak a Far Cry-t mondom biztosra az az én gyengébb laptopomon is elfut. i3-2320+gt540
5/6 A kérdező kommentje:
Neked lag nélkül fut?(am a tiéd erősebb/jobb mint az enyém?Csak viszonyítás képett h nekem jobb vagy rosszabb lenne
2016. júl. 26. 18:04
6/6 Lord Hidan válasza:
Tiédben erősebb vga van. Egy medium 30fps megvan nekem kb. Neked csak jobb lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!