Valaki tud ajánlani egy jó boltot ahol jó áron lehet összerakni egy (gamer) pc-t?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 22:19
3/10 anonim válasza:
Ipon, pcx, aqua, talán még a compker vagy a pcland
4/10 anonim válasza:
PCX drága, Ipon jellemzően még drágább. Ha jó áron kell, és egy üzletből, akkor Compker. Ha meg nem, akkor bogarászd össze, de jó eséllyel így is fogsz a Compkerből rendelni :D
5/10 anonim válasza:
#4 Igazából ez idő kérdése. Pl. Április-Május között a pcx olcsóbb kb.10-15e ft. Most az ipon és a compker egy árban van (legalábbis amit össze raktam gépet az 392e mind a 2 helyen)
De nem az olcsóság a lényeg hanem a garancia. Az ipon nál a garancia sokall jobb. Pl.
-Kingston hyperx ddr4 2133mhz 5év garancia
-Nzxt kraken x61 2év garancia
-Corsair rmx 650w 5év garancia
Míg a compkernél:
-Kingston hyperx ddr4 2133mhz 3év garancia
-NZXT kraken x61 1év garancia
-Corsair rmx 650w 3év garancia
Általában 3 évente vesznek az emberek új gamer pc-t, de amit én most leírtam azt legalább 5 évig nem kell cserélni kivéve ha meghibásodik.
6/10 anonim válasza:
3 évente? Ki a csuda vesz 3 évente új PC-t? Ha az ember nem eleve középkategóriásat vesz, akkor a videokártyán kívül semmit nem kell élnyegében cserélni vagy 5-6 évig.
7/10 anonim válasza:
Álmodj királylány, ez nem konzol...
9/10 anonim válasza:
#6,7
Én egy szóval nem mondtam hogy 3 évente kell cserélni az i7+1070+16gb. Én a középkategóriára gondoltam. i3+rx470+8gb.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindenkinek
2016. szept. 4. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!