Tudtok ajánlani korrekt helyet Zuglóban, ahol képesek nekem egy elfogadható gamer gépet összerakni és nem b*sszák át a fejem?
Legegyszerűbb ha itt összerakatsz egyet,aztán iponon vagy pcx-en kérsz összeszerelést (2000 iponon,3900 pcx-en) és akkor lesz egy normális géped.
80% hogy szart fognak neked összerakni/vagy csak simán aránytalan vagy drága lesz
Összeírunk egy konfigot egy adott összegből, leírod egy cetlire, besétálsz vele a boltba, és megveszed.
Ehhez mit szólsz?
Hogy őszinte legyek (és most senki ne vegye sértésnek), de nem bírok megbízni bennetek 100%-osan. :) Összeírtok nekem valamit, ami lehet, hogy jó, lehet hogy nem. Nem tudhatom, hogy ki mennyire ért hozzá. A másik meg, hogy ha bemegyek egy boltba a cetlivel és azt mondják, hogy ezek a konfigok igencsak szarok (még ha nem is), akkor meg vagyok lőve.
Igazából érdekelt, hogy van e olyan üzlet, amiben megbízhatok és közel van hozzám, de ezek szerint mindenhol kicsesznek az emberrel. :(
@agentK
Igen csak az a különbség, hogy itt nem lehet tudni, hogy értenek-e hozzá, az PC boltban szerintem elvárható, hogy értenek ahhoz amit csinálnak, mert abba fektettek pénzt, azért kapnak fizetést, ha jól teszik a dolgukat, akkor lesznek visszatérő vásárlók. Aki itt leír egy konfigot, annak nem származik semmi hátránya abból, ha az a konfig nem felel meg végül.
No de tényleg mindegy köszi a válaszokat. Úgy látom, hogy nem nagyon volt akkor senkinek jó tapasztalata az ilyen boltokkal. Kezdhetek tanulni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!