Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok ajánlani korrekt...

Tudtok ajánlani korrekt helyet Zuglóban, ahol képesek nekem egy elfogadható gamer gépet összerakni és nem b*sszák át a fejem?

Figyelt kérdés
Előre összerakott cuccokat nem akarok venni, én magam nem tudom, hogy mi jó mihez, de ha tudnám akkor sem tudnám megépíteni, szóval konfigurációk most nem érdekelnek. Csak remélem van valami szerviz, vagy üzlet, vagy mittoménmi, ahol ezt lelkiismeretesen megcsinálják nekem.

2013. máj. 8. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg a toplistát, annyit tudok mondani.

Amúgy ezt nem veszi senki értelmes sértésnek, mert sajnos vannak itt is egybitesek, bőven.

2013. máj. 9. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező itt összeállítunk neked egy konfigot de ne bízz meg a boltosokban! Az én kis tizenéves fejemmel megkérdeztem hogy van-e a boltban MSI GTX 650Ti videókártya és azt se tudták mi az az MSI..... De komolyan azt írják hogy több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és csak egész nap kihasználják az emberek tudatlanságát hogy azt hiszik, hogy ők értenek hozzá és megbíznak bennük közben egy rakat szart csinálnak... Komolyan inkább valami hardveres zseni ismerősöd van aki ért hozzá? Inkább kérd meg őt hogy segítsen neked választani a megfelelő hardverek közül ha már ennyire nem bízol bennünk itt a GyK-n..
2013. máj. 9. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:

"PC boltban szerintem elvárható, hogy értenek ahhoz amit csinálnak,"

Attól függ. Mit veszünk hozzáértésnek? Működőképesre összefaricskálni egy gépet meg hasonló maszlag? Mindenhol megvan. A komolyabb hozzáértés már nem annyira. Általánosságba nehéz beszélni, szóval fogjunk ki egy témát. Tápegység. megy a panaszkodás sok fórumon, hogy eladtak neki ilyen olyan codegen meg HKC stb. tápot, ilyen meg olyan szemét boltosok mert tudnia kell mit árul. Ez nem igaz, a kisker sokszor nem is tudja. A kisker nem fog fórumokat bújni álló nap(van jobb dolga is), a tápok belvilágához se kell értenie, ő az eladott/visszahordott áruk számából tud ítélni. Nekik se jó olyat eladni amit sűrűn fognak hozzájuk visszahordani, és a nagykerben is azt választ amit akar, nincs rátukmálva, hogy márpedig ezt megveszed és eladod. Ezzel nem az összest akarom bántani, én is néztem már jó nagyot egy-egy eladó hozzáértésén, de a legtöbb nem ilyen. Szóval ha itt az emberekbe nem bízol, boltba se annyira egyetlen út marad a tájékozódás. Némi időbe fog telni de megfelelő helyen tájékozódva már nagyjából összeáll mit is akarsz venni, egy normális szakmai topikban meg rákérdezel némi plussz segítségért a témában jártasabbaktól.

2013. máj. 9. 15:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyébként jah, 2-3 nap utánajárás kellett, hogy kiderüljön, hogy mire van szükségem.

Miután a boltban amiben érdeklődtem kijelentették, hogy ők csak x márkákat rendelnek és csak az a jó (gigabyte), úgy gondoltam, mégiscsak az iponon rakatok össze egyet azokból, amiket sokan ajánlanak különböző oldalakon fórumon, vagy akár itt is.

Köszi a segítséget emberek! :)

2013. máj. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!