Szeretnék vásárolni egy mechanikus billentyűzetet de melyiket?
Figyelt kérdés
mxCherry switches blue kellene nekem lehetőleg magyar kiosztású 30.000 ft-ig ( végszó 35 )2016. szept. 2. 21:30
21/31 anonim válasza:
Nem, alaphangon kerult esdig 35-be, en emagos akcioban vettem par honapja 24-ert a simat (nem stealthot), es nem ujracsomagoltrol beszelek.
22/31 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2016. szept. 7. 11:24
23/31 A kérdező kommentje:
Cooler Master CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue megér amúgy 30-at ? mert ha igen azt venném
2016. szept. 7. 11:55
24/31 anonim válasza:
#23: Ha nem zavar a numerikus billentyűzet hiánya, akkor mindenképpen ajánlott.
25/31 A kérdező kommentje:
2016. szept. 7. 14:33
26/31 A kérdező kommentje:
annyi hogy meg tudom cserélni az Y-t és a Z-t vezérlőpultban ugye?
2016. szept. 7. 14:50
27/31 anonim válasza:
#25: A TK rövidítés a "Tenkeyless", azaz numerikus billentyűzet nélküli változatot jelöli, és te erről kérdeztél.
28/31 anonim válasza:
#26: Természetesen, bármilyen nyelvűre át tudod állítani a kiosztást a Windowsban.
29/31 Alighanem19 válasza:
#27: Bocs, hogy belepofázok, de amiről te beszélsz, az a TKL (TenKeyLess), nem pedig a TK. Nekem is CM Storm TK-m van, és van rajta numerikus billentyűzet.
Kérdező, nyugodtan vedd meg, nagyon jó kis billentyűzet! Nekem azelőtt Tesoro-m volt, de ez sokkal masszívabb, minőségibb darab.
30/31 anonim válasza:
#29: Valóban, eltévesztettem. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!