Ajánlana valaki mechanikus billentyűzetet?
Üdv!
Az lenne a kérésem hogy valaki ajánljon nekem egy olyan mechanikus billentyűzetet ami magyar kiosztású és lehetőleg rendelkezik háttérvilágítással.
Minél olcsóbban.
Válaszokat előre is köszönöm!
Heló!
Szerintem ez egy nagyon jó billentyűzet: cooler master cm storm quickfire tk cherry mx brown.
Csak másold be az árukeresőbe.
Amúgy ott is keresgélhetsz.
Pityu12345,
Nem vagyok benne biztos, hogy ez kimeriti a kerdezo "minnél olcsobban" kitételét. :)
Kérdező, igazábol, amig azt sem tudjuk, hogy kb mire akarod leginkabb használni, addig "ötletünk sincs", mert nagyon nem mindegy, hogy milyen kapcsolokkal van szerelve...
Kránitz Ádám,
Azt hiszem, már a "storm quickfire" is van magyar kiosztásban, "Tesoro Durandal" meg mindig is volt. És ha nem ragaszkodik a hattervilagitashoz, az "relativ olcso".
(Az ultimate valtozata a stormal van egy arban. Mondjuk, azon van hang, usb, meg led, meg minden...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!