Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel tud többet egy intel...

Mivel tud többet egy intel core i 5 vagy egy intel core i 3 processzor mint egy intel celeron vagy egy intel pentium?

Figyelt kérdés
És a processzorok között feltudnátok állítani a sorrendet?

2016. aug. 31. 19:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hiába minuszoltál le, bizony sok hülyeség hangzott el az írásodban...
2016. szept. 1. 02:08
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem hangzott el hülyeség, csak a tiedben.
2016. szept. 1. 02:41
 13/30 anonim ***** válasza:

Ahham :) Jó vicc :)

Szóval akkor a G3900 erősebb sokkal egy i7 860-nál??? :D

Vagy egy 6800K alkalmatlan a játékra??? Nemcsak hogy alkalmatlan, de úgy viszonyul a 6700K-hoz, mint egy traktor a személyautóhoz???

Had ne soroljam fel mind :)))

2016. szept. 1. 03:00
 14/30 anonim ***** válasza:

"Az i7 5xxx Haswell-e alapú, a 6xxx meg broadwell-e. Így engedd már meg, hogy összehasonlítsam, a magok gyakorlatilag ugyanazt tudják"

Nem, ennél nagyobb hülyeséget nem hogy a kérdésben, hanem az egész héten nem írt senki.

"Ebben a mikro ATX alaplapban egy i7 5820k 4,7ghz-en teljesen stabil"

Ebben a magyar számítógépes kultúrában a "stabilt" azt arra érti, hogy 10 perc aida teszt során nem kapott kékhalált, a felhasználói hozzászólásokról pedig mindannyian tudjuk, hogy hatalmas marhaságok.

Természetesen bajod van a G4400-nel, hogy egy tesztet linkeltem (mivel én végig azt állítottam, hogy néhány mai játéknál is alkalmas), de te ugyanezt csinálod, azt a játékot linkeled, ahol van szemmel látható javulás drágább processzor esetében, alapórajelen, de ez egyáltalán nem tartozik az ár/érték arányba és soha senkinek nem lesz ajánlott X99 chipsetre építenie, ha a játék a cél.

Az X5450 ajnározása pedig már 2 év után nagyon nevetséges, nincs kedvem veled ezt újra kitárgyalni.

"De játékra ezek nem valók. Bizonyos játékokra igen." Nem ezt mondtam? Idézem magamtól: "Celeron G3900 némely mai AAA játék futtatására is tökéletesen alkalmas."

Inkább arról van szó, hogy kukacoskodsz, bizonyítási kényszerben szenvedsz és ha valaki nem szó szerint idézi az ohm törvényét, akkor elküldöd aludni. És akkor nyugodtan fekszel le, hogy ó te megmondtad, mindenki más hülye, járjon mindenki újra általánosba. Miközben az X5450, TS430, Zalman T4 mániáddal látható, hogy közöd nincs a témához.

De most miért hoztad ide az i7-860-at? "A mai celeron processzorok sokkal jobbak, mint a gyengébb első generációs, azaz 8 éves i7 darabok vagy a leggyengébb laptop i7 modellek." Ezt mondtam, és ez továbbra is igaz. Egyébként milyen szempontból? Sok játékban vélhetően jobban szerepel a G3900 mint a 860 az optimalizáció miatt, összehasonlító tesztet nem hiszem, hogy ilyen korkülönbségnél könnyű találni. Előfordulhat, hogy 860-nal szemben is győztesen kerülne ki, például a fogyasztás esetében mindenképpen, de ez most a "vita" szempontjából másodlagos (ha vitának lehet nevezni a kontárkodást és a lenéző stílusodat).

2016. szept. 1. 03:22
 15/30 anonim ***** válasza:

"Az i7 5xxx Haswell-e alapú, a 6xxx meg broadwell-e. Így engedd már meg, hogy összehasonlítsam, a magok gyakorlatilag ugyanazt tudják"

Jajj ezt gyorsan had válaszoljam meg, mert aljas módon keversz. Az i5-höz hasonlítottam az x99 i7 magok teljesítményét, nem a haswell meg a broadwell-t egymáshoz. Ahogy később a 4790k és az 5820k max. órajeléről is beszéltem.

2016. szept. 1. 03:26
 16/30 anonim ***** válasza:

"Ebben a magyar számítógépes kultúrában a "stabilt" azt arra érti, hogy 10 perc aida teszt során nem kapott kékhalált, a felhasználói hozzászólásokról pedig mindannyian tudjuk, hogy hatalmas marhaságok."

Leírta, hogy 4,9 a max, 4,7-en teljesen stabil. Na ne cáfold már meg. Gondolom ha megvette és még húzni is tudta, akkor valamit csak ért hozzá, többet mint mi, akik csak teszteken láttunk ilyet :D

2016. szept. 1. 03:27
 17/30 anonim ***** válasza:

"Ebben a magyar számítógépes kultúrában a "stabilt" azt arra érti, hogy 10 perc aida teszt során nem kapott kékhalált, a felhasználói hozzászólásokról pedig mindannyian tudjuk, hogy hatalmas marhaságok."

Megint csak arról van szó, hogy valamiről fingod nincs, de jobban tudod :) Nekem most is van ilyen procim :) Te vagy a nevetséges, ha ugy beszélsz valamiről, hogy még csak képen se láttál ilyet :))

2016. szept. 1. 03:29
 18/30 anonim ***** válasza:
Mutass már egy olyan AAA játékot, ami mai, és 2 magos CPU a gyári követelménye :) Mert bizony ahol kell a 4 szál, ott laggol a cerka :) Na mondj, csak egy ilyen játékot!
2016. szept. 1. 03:30
 19/30 anonim ***** válasza:

A skylake architektúrához sincs köze.

Az rendben van, hogy te soha nem húztál semmit, de nem egy olyan nagy dolog a tuning, hogy meg kellene ijedni tőle, a 4,7GHz pedig irreális ilyen lapban.

2016. szept. 1. 03:31
 20/30 anonim ***** válasza:

"X5450, TS430, Zalman T4 mániáddal látható, hogy közöd nincs a témához"

Igen, az X5450-ről majd akkor beszélj, ha kipróbáltad aaa játékokkal :)) Vagy legalább nézz youtube videókat, ha mást nem :))

Mi bajod a TS430-al????

A Zalman T4 meg tökéletesen elég egy i5 + gtx 1060-hoz :) Tudod te mi hő termelődik egy ilyen gépben??? Semmi :)) Egy C2D E8400 meg egy gtx 960 többet ad le :). Ehhez egy kartondoboz is elég lenne :))

2016. szept. 1. 03:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!