Vettem egy új videokártyát,1 hétig jó volt, most meg már nem működik, van rá garancia, visszaküldjem emiatt?
RX 480-as videokártyát vettem, 1 hétig jó volt, vitt minden játékot elég jól, egyszer csak megakadt a kép, meg a hang a játékban, később már be se indult, bekapcsoltam később a gépet, nem adott semmi jelet Displayport kábellel, de bedugtam később HDMI kábellel, ezzel adott képet, de nagy csíkokat jelenített meg a monitoron, meg később be se tudtam jelentkezni, mert bejött a kék színű Windows error
Esetleg amiatt ment tönkre, mert túlmelegedett? Mikor néztem a szenzorral, akkor 84 fok magasságra is felment, de a ventilátor kihasználtságát akkor is csak 60%-osnak mutatta, volt hely is a ventilátornak, a megfelelő légellátáshoz.
Persze, hogy van rá garancia :) vidd vissza és megoldják.
A 84 fok meg rengeteg, főleg, ha nem is csináltál vele semmi komolyát. Kvázi megfőtt a VGA
Mikor megvettem, írták is hogy melegszik nagyon, de ezelőtt 400w-os táppal használtam, minimumba 500w-ost kér, az esetleg lehetett probléma neki, nem tudod? Meg ahoz molex átalakítót használtam 2x4 pinest 1x sata 6 pines-re
Már ma vettem egy 480w-os tápot, de még mindig hibásan működik, régi videokártyám visszadugtam a gépbe, azzal semmi baj nincs, fut rendesen
Meghalt gondolom.
Ha referenciás hűtésűt vettél azon nem csoda a 84 fok, mivel minden teszten annyit mértek, amikor terhelve volt.
De szerintem nem a hőmérséklet miatt halt meg, csak gyári hibásat kaphattál gondolom.
De 6pin tápot rádugtad remélem a videokártyára.
Édes Istenem...
Biztos valami hulladék tápod volt, most vettél egy másik hulladékot. Ha tudod, vidd vissza és kérd vissza pénzed és rendelj egy minőségi tápot.
XFX TS 430 - 12ezer körül van.
Ennél jobb nem kell neked (rosszabbat meg ne vegyél semmiképp).
Ha nem tudod felfogni, hogy nem a ráírt watt számít (sőt legtöbb esetben nagyon megtévesztő), akkor felejtsd el, amit írtam...
De amit most vettem, az olyan, hogy a tápból jön ki a 6 pines csatlakozó, és igen, referencia modell
Régebbi táppal volt, hogy leállt a gép hogy be se lehetett kapcsolni, akkor kitisztítottam teljesen a tápot, tele volt porral, utána működött megint, akkor gyors megnéztem, hogy elindul-e, aztán közbe néztem, hogy nem volt rajta a 6 pines csatlakozó, de gyors ki is kapcsoltam utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!