Egy Gainward GeForce GT 740 2GB GDDR5 128bit PCI-E videókártya mire elég?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 22:52
43/93 Lord Hidan válasza:
Ezekből sose lesz semmi:D:DD
Na majd én megmutatom hogy játszok ultrán a Battlfield 1-el az én GT 210-emmel!!!! :D:D:D
44/93 3 napos mákos lecsó válasza:
GT 210-em nekem is van. Az tartja a papírpénzeket a polcon. XD
46/93 anonim válasza:
Ha engedi az időm majd megcsinálom :D Egyébként meg ne Assassins Creed 4 el teszteld :) Elég régi játék jól van optimalizálva. PL: Batman Arkham Knight, Far Cry 4, Mad Max, Witcher 3 és akkor rájössz, hogy 10 fps ed se lesz azzal a vga-val.
47/93 3 napos mákos lecsó válasza:
De ott gt740-el még kevesebb van...
48/93 anonim válasza:
Mindeggy nekem GTX 770 OC van eleg az nekem :)
49/93 anonim válasza:
De most veszek egy GTX 970 OC-t vagy GTX 1060-80 at meg eldontom melyik a jobb valasztas. Te meg orulj a HD 5xxx szeriadnak..
50/93 A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok en kerdeztem valamit es az elejen meg arra valaszoltatok de aztán átment olyan vitába az egész hogy az már komolyan vicces volt :)
ez olyan mint amikor ket osztalytarsam egy facebookos kep alatt beszelte meg h lessz e a következő nap szodoga
nyugodtan megtarthatjátok egymásnak a vitáitokat es nem egymast csesztetni egy kerdes alatt
szerintem eleg ha a valaszt hasznosnak v nem hasznosnak ertekelitek es vagyok annyira intelligens hogy eldöntsem hogy komolyan veszem a valaszat vagy sem
2016. okt. 29. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!