Ez a videokártya jó lenne a gépembe (kompatibilitás, ellátás, stb. )?
Pontos típus: Gainward GTX970 4GB DDR5 Phoenix 426018336-3521
Az én gépem:
Intel Core i5 4460
8GB Corsair DDR3 RAM (2x4)
ASUS GeForce GT 740 (2GB) (sínillesztő: PCI Express x16) videokártya
Gigabyte H81M-S2PV (SOCKET 0) alaplap
Ezek az adatok birtokában be tudnám kötni a Gainward GTX970 4GB DDR5 Phoenix 426018336-3521 videókártyát?
Nem lépnének fel inkompatibilitási problémák?
A hűtés azt hiszem meg van oldva, mert a gépem házának az oldala le van véve.
Hogy be fér-e a házba a kártya, azt nem tudom, de információim szerint a kártya 24.7 cm-es hosszú és 12.4 cm-es széles, az én házam pedig 37 cm hosszú és 17 cm széles. Ebből arra következtetek, hogy befér, ha egy picit rendezek a kábeleken. Egy másik kérdésem pedig az volna, hogy a processzorom kihajtja-e ezt a VGA-t?
Az eset elég sürgős, mert éppen 10% kedvezmény van a kinézett kártyán!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
nem a gephaz hossza szamit de abbol itelve mATX es haz?
szelozes nincs megoldva ha le van veve oldala haznak
valoszinu ez alapjan hogy egy meregdraga hulladekrol van szo, egyszerubb lett voln ha nem vetted volna meg vagy azt a par ezer pluszt raszanod egy sokszorosan jobbra...
ellatas? milyen ellatas? tapegyseged nemnirtad es a konfigbol meg gephazbol itelve még nagyobb hulladek mint barmi
igy a 10% ot hiaba sporolod meg ha eldurran vga netan mas is
pontos tipusa kellene tapnak
gephazbol mielobb erdemes tervbe venned egy normalisat (alsotapos, kereszthuzatos, es normalis tervezesu)
ha tapod is olyan aminekne irtam akkor elsonek abbol kell egy vetelre es hasznalatra! erdemest szerezned ami minosegileg minimalisan elvartat legalabb meguti
gephaznal szoval a hosszabol nem tudni be e fer a vga, mivel ott a hdd tarto keret is ami ezt befolyasolja... netan mas is...
amiket irsz mind tokeletes
970 phoenix
8GB ram
H81 lap is megfelel hozza ugyan ugy 740 hez
4460 i5 is boven jo hozza (erosebb vga hoz is
szoval szomoru hogy ez mind szep es jo de gephazad a legminimalisabb elvarasokat sem uti meg
tapodrol meg semmit nem tudni, pedig tapcsati is kell 970 re szoval csak ebbol a szempontbol nezve sem artott voln, de sokkal fontosabb hogy el e birja es hogy nem e teszi tonkre (meg gepet is)
A tápegységem pontos típusa:
ATX-420-W-E1-PSU
Összegezve most akkor így jó, vagy mi?
Mert a te válaszodból (Közveszélyes Kontár) nem sokat tudtam meg! Kérlek írd le leegyszerűsítve, ékezetekkel! A házat ne vedd figyelembe, kérlek, mert nekem az a lényeg, hogy beférjen és az befér! Amúgy nem tudom miért mondod, mert semmi sincs a videokártya útjában (csak kábelek, de azokat a kártya fölé igazítom) egészen a gépház teljes hosszában!
lemerted hogy mekkora vga fer bele?
gephaz az nem egyeni velemeny hanem valloban hulladek a gyarto kesziti ilyenek oket (oket kell kerdezned miert tolnak ki a vevokel)
nem tudom mi nem ertheto azon hogy egy normalis ternezesu gephaz mindennek csak elonyere van, szemben a rosszul tervezettekel ami mindennek csak hatranyara
nem mondtam hogy hazat most csereld, csak hogy minel elobb vedd tevbe cserejet egy normalisra
az mar mas kerdes hogy te gepedel es Magaddal is ki akarsz tolni, errol nem ital, de hat ha ez bodogit akkor ok
ellenben tapegyseg sokkal kozvetlenebb veszelyforras rovid (vagy azzonali) tavon is, azzal nem igen kellene szorakozni, persze itt is jogod van (torveny nem tiltja) kitolnod gepeddel es magaddal
tapod egy Spire tap lenne, amit hulladeknak nevezni sertes a >hulladekra< nezve
legolcsobban pl.
FSP Hexa+ 400
Enermax MaxPro 400
be quiet! System Power S7 / 8 400
kellene
de ha raszanod nem artana:
be quiet! Pure Power L8 400
be quiet! System Power S7 450
ha kapni
XFX Pro 450 (netan TS 430, 450)
legalabb ezek a tapok
asus gt 740 2gb osokra rakeresve 18cm esek kb.
ez a 970 phoenix 25cm es ha igaz
vagyis a mostani vga d mogott 7cm kell meg (ez eleg kozeli 10cm hez (3cm hija) vagyis eleg nagy a kulonbseg...
de hat ha befer akkor befer (nem is ez a fo gond hazzal, de nemnis teszi jova csak mert befer 25cm es vga amugy sem hatalmas azok 30cm korul kezdodnek...)
mondjuk az is bezavarhat ha szelesebb a kartya es igy lesz valaminek utjaban netan
de ez mar megint mas kerdes
szerintem mindent leirtam
tapot kell venned leirtam milyent, ha nem magyaro.n elsz akkor EVGA 500B Bronze talan az amit legtobb helyen kapni legolcsobban vagy ThermalTake Hamburg 530
akkor ha amiket irtam azok nicsenek
Szia
ja el is felejtettem keresgeles kozben hogy te is irtad hosszakat
szepen a te mostani vga d hosszat is meg kellet voln keresned es ahhoz kellet voln viszonyitabnod mogotte van e annyi plusz amenyi kell
nem arra aszelesegere gondoltam hanem a slot szelesegre "vastagsagra" ha ugy jobban tetszik (szoval nem a 12cm re, de gephaz tervezok kinszoktak tolni a felhasznalokal ugy is hogy csavarok nem megfelelo helyen vannak vagy lemezek utban vannak...)
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!