Alaplap videókártya kompatibilitás?
Figyelt kérdés
Van egy gigabyte ga-880gm-d2h v4 alaplapom ebbe jó lesz egy Gigabyte Geforce gt740 2GB GDDR5 vga? Sokan beszélik hogy nekem csak AMD vidikari jó.. de tök sok ember pont az AMD/Nvidia komboról beszél hogy jó2016. jan. 17. 18:08
1/5 anonim válasza:
Igen kompatibilis vele a GT 740, mert PCI Express.
2/5 MGéza válasza:
A kártyakompatibilitás nem amd vagy intel lap függő, hanem slot. Ha van neki 16x pci-e akkor megy.
3/5 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés hamár témában vagyunk, jelenleg alaplapom van csak a gépembe, és az nem add képet mert nagyon feltoltam a felbontást, és nem birta a tvm de így vissza állítani se tudom VGAról lesz képem ugye?
2016. jan. 17. 18:15
4/5 anonim válasza:
Semmilyen GT sorozatú kártya nem éri meg !
Az a kártya az R7 240 GDDR5 szintjén van.
18-19 ezerért megérhetné,de nagyon gyenge.
5/5 anonim válasza:
Igy van, ha játszani akarsz, akkor vegyél használtan abban az árban, mert sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!