Gainward geforce gt 630 1gb-rol velemeny?
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 18:34
3/9 Lord Hidan válasza:
Netezésre, filmezésre teljesen jó. Ennyi
5/9 anonim válasza:
A GT630 pont 4 éve képviselte az alsó kategóriát, de már akkor is régebbi szintén alsó kategóriás chip lett átnevezve (GT440). Játékra elég gyenge jószág.
6/9 BM-Striker válasza:
GT440/GT630 5 éve is az alsó kategóriát képviselte.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ!
You tube-on néztem videokat ott 720p-ben játszottak pl gta 5-öt low beállítások mellett,az lehetséges vagy fake vidik?
2016. máj. 16. 19:29
8/9 anonim válasza:
Lehetséges. Én egy (talán 8 éves?) HD 4670 1gb ddr3 128 bites kártyával tudtam játszani lagg mentesen lowon 1440x900-as felbontáson. Már túl adtam rajta, azóta egy 30 ezer forintos R7 360-nal tolom, gta v very high (texture kivételével), mint kés a vajban.
9/9 Lord Hidan válasza:
Az én r7 240-em se tudta azt a szintet teljesíteni amit te írsz. Pedig az dupla ennyibe kerül. Használtan nézz hd 7770-et 16ért már kapni. Mediumon azzal elszaladgál a gta 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!