Gainward GTX760 (ref) vélemény?
Megérné megvennem? Tudom, hogy alapesetben ennyiért van erősebb AMD kártya, de most számít számomra az is, hogy ajándékba van hozzá egy 16gb-s pendrive, ami nekem nagyon jól jönne, illetve jár hozzá Borderlands is.
Így már megérné?
Azért néztem referencia kártyát, mert kinézetre az tetszik a legjobban. Tudom, hogy ez most furcsán hangzik, de egy egyedi gépházam van, amin van egy elég nagy plexi oldallap, és az egész beltér fekete-arany, és ez a referencia Gainward kártya nagyon beleillene a képbe. [link]
A hang nem érdekel, mert a mostani kártyám is nagyon hangos, de nem igazán zavar, mert fülessel játszok.
Teljesítményileg egyébként melyik AMD kártya szintjén áll? R9 270(X)?
(jelenleg egyébként egy 2gb-s R7 260X-et használok.
Gondolom ennél azért erősebb.
persze, ezzel tisztában vagyok, hogy nem éppen a leghűvösebb darabok. Van már tapasztalatom ref kártyával, nem volt ritka a 90 fok sem, de nem használtam sokáig, szóval hosszú távon nem tudok róla nyilatkozni.
Egyébként ezektől a hőmérsékletektől lehet valamilyen baja például az alaplapomnak? Mert nem erőszak számomra a ref kártya, csak az illene a legjobban a konfigba
igen, olyan 270x körüli szinten van, és így persze adódik is hogy erősebb egy 260x-nél
ref hűtőset én nem vennék, nem a hang miatt, hanem azért mert melegszik, nagyon
szerintem nézelődj inkább, hátha találsz olyan egyedi hűtésűt is ami jó a gépedbe, de refhűtőset ne vegyél a saját érdekedben
Annyi kompromisszumot kellene kötnöd azzal a kártyával, hogy így már nem egy best buy.
Gondold meg szerintem a dolgot.
Szerintem ez is passzolna.
Asus R7 260X 2gbOC kártyám alapjáraton 45fok volt hidegben
melegben 75fok terhelés alatt megse mertem nézni...
leflasheltem a nem OC bios-al igy alapesetben 28fok
terhelés alatt 40 else merem képzelni ref hűtővel mit mért volna a szenzor jól gondold meg skin vagy cooling.
Azóta én is tervezgettem, és a Windforce felirat lesz majd arany színű, illetve majd csinálok még rá egy arany csíkot :D
Kellett nekem ilyen színösszeállítású konfigot összerakni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!