87%os kondíció nagyon rossz vagy nem?
Ez a 87% annyira nem mond semmit. Ha van rajta badsector, akkor attól függően, hogy mennyi van lehet:
a) kicsit rossz
b) közepesen rossz
c) nagyon rossz
d) kuka
e) minden normális, no para
A badsectort is írja a HD Sentinel? Akkor ha hazaérek, megnézem.
Csak azért paráztam, mert a 11 éves laptopom hddjére 99%os kondíciót ír.
1 Hibás szektor, és már 86%!!
:(
Ha több száz van vagy akár néhany ezer akkor nem szabad tovább húzni. Pláne ha fontosak az adatok, akkor meg minél hamarabb. A kondíció meg attól is függ hogy mennyire gyorsan romlik. Nekem van egy hdd-m ami 4 év alatt ment le 3%-ot, utána fél év alatt további 97-et. Mivel csak 3. Meghajtó volt, torrentezésre használtam hogy ne a fő meghajtót terhelje ha letölt vagy seedel, így én hagytam a végsőkig kipurcanni.
Egyébként 50%os kondíciónál már ajánlom a cserét, mert már lassabb is, meg amúgy sem szerencsés ha ma még működik, holnap meg csipog hogy nem találja az elsődleges bootot.
Legyen fent hdsentinel, ha gond van akkor legalább látod és még időben tudsz cserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!