Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Előlapi usb port a gépházon?

Előlapi usb port a gépházon?

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy olyan alaplapom, aminek 2.0-s usb szabvánnyal működik a vezérlője, viszont egy elég régi gépházban vannak, nem kizárt hogy usb 1.1-es előlapi portokkal. Ha én rádugtam ezeket a portokat az összekötő kábellel az alaplapra, akkor usb 2.0 sebességgel mennek vagy nem?

Persze, lemértem a sebességet, usb 2.0 sebességgel másol azokon a portokon, a kérdés elvi, tehát, meghatározza e fizikálisan a port a sebességet, vagy csak a vezérlőn múlik? és USB 3.0 esetében?

2016. aug. 27. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem 3.0-ás alaplapom van és a gépházon csak 2.0-s csatlakozó és csak 2.0-s sebességgel működik.
2016. aug. 27. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. USB 2.0 sebességgel üzemelnek.
2016. aug. 27. 20:56
 3/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Mivel nem változott fizikailag a csatolófelület ezért igen, 2.0-ás sebességgel fognak üzemelni.
2016. aug. 28. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor tehát 1.1 és 2.0 között csak a vezérlőn múlik :)
2016. aug. 28. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!