Mi kerül ezen a gépházon ennyibe? (link a megjegyzésbe)
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy bár összehegesztett vascsövön mi kerül 100 ezer forintba. Nem létezik hogy ennyibe kerül a hegesztés meg a festés.
2016. aug. 11. 17:09
2/6 anonim válasza:
Azért kerül ennyibe, mert "egyedi" XD
Na és ez miért 250 ezer?
Egyébként jó minőségű házakat csinálnak... csak az árakat kicsit rosszul lőtték be.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Szerintem gyerekmunkások készítették a két kezükkel futó szalag mellett éhen szomjan
5/6 A kérdező kommentje:
Hát jó de az a 250 ezres ki is néz valahogy meg fér is bele cucc rendesen az meg csak egy kupac összeheggeszett cső. Keresek egy hegesztőt megcsinálja max 10 ezerért én meg utána lefestem pár ezerért és kés ugyanaz
2016. aug. 11. 17:16
6/6 anonim válasza:
Köthetünk üzletet, de az anyagot Te fizeted! Dobd a méreteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!